Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων απο τις εκδοσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ!Ένα βιβλίο για την Νοτη την ελεφαντινα και τον Μάνγκο τον αρκούδο και βασιλιάς στο κρεβάτι μου!


Οι αγαπημένες εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ η αλήθεια ειναι πως μας εχουν συνηθίσει σε όμορφες εκπλήξεις!
Ετσι και για την νεα χρονια εχει ετοιμάσει εκπληκτικές νεες κυκλοφορίες ειδικά σε οτι αφορα το παιδικό βιβλίο!Θα σε συμβούλευα να μην τις χάσεις!Μπορείς να δεις όλες τις νέες κυκλοφορίες των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ εδώ,αλλα για τις πιο ολοκληρωμένες βιβλιοπαρουσιάσεις παιδικών βιβλίων μείνε συντονισμένος στο blog για να μαθαίνεις πρώτος κάθε νέο βιβλίο που κυκλοφορεί αλλα κυρίως το τι αξίζει να προσθέσεις στην παιδική βιβλιοθήκη σας!Κάθε εβδομάδα θα βρεις σίγουρα και μια νεα βιβλιοπαρουσίαση στο blog!
Τα βιβλία που θα δεις παρακατω κυκλοφόρησαν αρχές Φεβρουαρίου.Και γενικά αυτον τον μήνα οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφόρησαν πολλα νεα βιβλία!



•Ένα βιβλίο για τη Νότη την ελεφαντίνα
•Ένα βιβλίο για τον Μάνγκο τον αρκούδο

Μια ολοκαίνουργια διαδραστική σειρά βιβλίων για πολυ μικρά παιδιά!
√Με παραθυράκια,υλικά διαφορετικής υφής και καθρέφτη
√Το παιδί πλουτίζει το λεξιλόγιο του,εξασκεί την παρατηρητικότητα του και ανακαλύπτει ενα σωρό πράγματα!

Συγγραφέας: Μελίσα Κρόουτον
Μετάφραση: Μάρω Ταυρή
Σελίδες: 10
Εξώφυλλο: σκληρό
Έκδοση: Φεβρουάριος 2019
Εκδόσεις: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Προτεινόμενη ηλικία: απο 12 μηνών


Ιδανικά για βιβλία πρώτης επαφής των πολύ μικρών παιδιών!Ξεχωρίζουν γιατι στις σελίδες τους θα βρεις:καθρέφτες,διάφορες υφές όπως τσοχινες επιφάνειες,και γενικά παραθυρακια που κρύβουν εκπλήξεις!


Κάθε σελίδα μια μικρή ανακάλυψη!Κάτι που τραβάει την προσοχή και το ενδιαφέρον ακόμα και από τα πιο μικρά χεράκια!
Μέσα στις σελίδες αυτών των βιβλίων τα παιδιά θα μπορέσουν να μάθουν κάποιες νέες λέξεις,κάποια χρώματα,πολλά αγαπημένα ζώα,διάφορους ήχους και άλλα πολλά!



Όμορφη εικονογράφηση με έντονα χρώματα και εικόνες που αυξάνουν την παρατηρητικότητα ακόμα και του πιο μικρού αναγνώστη!Και αυτόν τον σκοπό επιτυγχάνει η συγκεκριμένη σειρά βιβλίων:εστιάζει στο πως θα αυξήσει την παρατηρητικότητα ακόμα και του πιο μικρού θεατή!Γιατι μην ξεχνάμε οτι τα πολύ μικρά παιδιά εντυπωσιάζονται από τα έντονα χρώματα,τα διάφορα εφέ και μοτίβο(π.χ.οι ρίγες)καθως και το γεγονός οτι μπορούν αυτό που βλέπουν να το επεξεργάζονται και με τις άλλες τους αισθήσεις,όπως είναι η αφή....
Ιδανικα για το ξεκίνημα μιας παιδικής βιβλιοθήκης!


Βρες το βιβλίο την Νότη την ελεφαντίνα εδώ
Βρες τον Μάνγκο τον αρκούδο εδώ



Ο Άρον βρίσκει κάτω απο το κρεβάτι του ενα τέρας που τρώει τους εφιάλτες του....

"Ο Άρον ειναι πολύ γενναίος,αλλα και κατεργάρης μερικές φορές.Ενα βράδυ που δεν κοιμάται όπως θα έπρεπε,βρίσκει ενα τέρας κάτω από το κρεβάτι του.Τόσον καιρό έτρωγε τους εφιάλτες του,για να μπορεί το αγόρι να κοιμάται καλά.Τώρα όμως χόρτασε και θέλει να βγει απο την κρυψώνα του.Ελα ομως που έχει φουσκώσει και δεν χωράει!Θα μπορέσει ο Άρον να βοηθήσει το τέρας;Και θα τολμήσει να κοιμηθεί χωρίς αυτό κατω απο το κρεβάτι του;"

Μια όμορφη ιστορία για τους παιδικούς φόβους και για όσους τολμούν να ονειρεύονται!

Βιβλίο: Βασιλιάς στο κρεβάτι μου
Συγγραφέας: Γιασπερ Ντρίζεν
Εικονογράφηση: Άρον Ντέκστρα
Μετάφραση: Μάρω Ταυρη
Σελίδες: 32
Έκδοση: Φεβρουάριος 2019
Εκδόσεις: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Προτεινόμενη ηλικία: απο 4 ετών 


Ένα βιβλίο με μια φανταστική ιστορία που ομως πραγματεύεται κάτι τόσο αληθινό και συνηθισμένο στις μικρές ηλικίες!Τους φόβους!Και ακομα πιο συγκεκριμένα τις νυχτερινές φοβίες και τους εφιάλτες!Και πιο παιδάκι δεν έχει αναφερθεί σε ένα κακό όνειρο;


Προσωπικά,σου έχω ξανά αναφέρει βιβλία που αφορούν θέματα με παιδικές φοβίες,και πραγματικά τα θεωρώ πολύ βοηθητικά για τα ίδια τα παιδιά αφου τις περισσότερες φορές μπορούν να λειτουργήσουν ως μια μορφή"αντιμετώπισης του καλού"δίνοντας θάρρος στον μικρό αναγνώστη να ξεπεράσει τον δικό του φόβο!


Όπως και στο συγκεκριμένο βιβλίο,που ο ήρωας αποδεικνύεται τελικα τοσο θαρραλέος!Γιατι οι παιδικοί φόβοι με την σωστή διαχείριση μπορούν να ξεπεραστούν!
Και ένα καλό βιβλίο πάντα βοηθάει σε αυτο!


Το συγκεκριμένο βιβλίο,μεσα απο διασκεδαστικό τρόπο μας περιγράφει κάποιους αστείους εφιάλτες ενος παιδιού αλλά καί κάποιους πραγματικά τρομαχτικους!
Η εικονογράφηση του κυμαίνεται στην χρωματική παλέτα του μπλε και γενικά σε αυτες τις μαγικές νυχτερινες αποχρωσεις!
Θα τολμήσω να πω οτι ο μικρός Άρον μου θυμίζει κατι απο τον γνωστό μικρό πρίγκιπα!
Ενα βιβλίο για παιδακια λιγο μεγαλύτερων ηλικιών που ξεκινάνε να ερχονται αντιμέτωπα με τα συναισθήματα τους και την αναγνωρίσω αυτών,χρειαζοντας παντα την στήριξη μας.Και ένα βιβλίο σαν αυτό μπορεί πραγματικα να βοηθησει!

Βρες το βιβλίο Βασιλιάς στο κρεβάτι μου εδώ



Βρες τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ:site,facebook,instagram


My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates