Bookowm #26:Χριστουγεννιάτικες Βιβλιοπροτάσεις 2018!


Χριστούγεννα,και δεν μπορούσα να μην σου ετοιμάσω καποιες Χριστουγεννιάτικες Βιβλιοπροτασεις ολοκαίνουργιες και ιδανικές για τους μικρούς μας φίλους!Γιατι όπως σου εχω ξανα αναφέρει τι καλύτερο δώρο για ενα παιδι,απο ενα παιδικό βιβλίο!Ποσο μάλλον οταν μυρίζει Χριστούγεννα!Φαντάσου σκηνικό,πολλα βιβλία τυλιγμένα δωράκια κατω απο το φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δεντρο και διπλα το αναμμένο τζακι! Τα παιδικά βιβλία ειναι ιδανικό περιεχόμενο δώρου και για οσες μαμαδες φτιάχνουν advant calendar τον τελευταίο μήνα του χρόνου!

•Φωτογραφία με τον Άι-Βασίλη



                                       
Ποια ειναι η δουλειά του αγαπημένου μας Άι-Βασίλη;Μα φυσικά να μοιράζει δώρα και χαρά σε μικρούς και μεγάλους την περίοδο των Χριστουγέννων!Αλλα φέτος φαίνεται πως ο ιδιος εχει άλλα σχέδια,αφού βαρέθηκε την ρουτίνα των εορτών και θέλει κάτι διαφορετικό!Όπως αντι να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να μοιράσει δώρα,να χαρίσει ενα ταξίδι στον εαυτό του!Ας πουμε μια κρουαζιέρα!

Βιβλίο: Φωτογραφία με τον Αι-Βασίλη
Συγγραφέας: Πίτερ Μπεντλι-Αννα Τσερνισοβα
Απόδοση: Μάρω Ταυρή
Ημερομηνία έκδοσης: Οκτώβριος 2018
Σελίδες: 32
                                           

''Ο Άγιος Βασίλης χρειάζεται ένα διάλειμμα. Έτσι φέτος αναθέτει στα ξωτικά του να μοιράσουν τα δώρα και ο ίδιος φεύγει για κρουαζιέρα. Όμως, αυτές οι διακοπές μπορεί να μην είναι τόσο διασκεδαστικές όσο ήλπιζε!
Όλοι φωνάζουν σαν τρελοί και τρέχουν όπως όπως. «Ο ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝ’ ΕΔΩ, στο πλοίο, αυτοπροσώπως!» Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ζητούν φωτογραφίες: Παιδιά, σκυλιά, υπάλληλοι και παχουλές κυρίες!''


''Ακολουθήστε τον Αϊ-Βασίλη σ’ ολόκληρο τον κόσμο,
μέσα από μια σειρά ξεκαρδιστικές φωτογραφίες!''






''Ο Άι-Βασίλης φέτος ήθελε να πάει κρουαζιέρα διακοπές για να γλιτώσει την δουλειά να μην μοιράσει δώρα,μα δεν τα κατάφερε,πάλι όλοι τον αναγνώριζαν και του ζητούσαν να βγαλουν μαζί φωτογραφία, παντού αναγνωρίσιμος ο Άι-Βασίλης τελικά!''

Ένα σύγχρονο παιδικό βιβλίο πραγματικά διασκεδαστικό που διαδραματίζει μια αστεία και συντομη ιστορία με επιρροές της εποχής μας κάτι πολύ οικείο για τους μικρούς μας φίλους!Όπως για παράδειγμα η selfie φωτογραφία που ζητάνε όλοι να βγάλουν παρέα με τον Άι-Βασίλη!
Κείμενο με στιχάκια και ομοιοκαταληξία που δίνουν ζωντάνια στην πλοκή της ιστορίας και όμορφη εικονογράφηση με έντονες και μεγάλες γεμάτο χρώματα εικόνες!

Μια ξεκαρδιστική χριστουγεννιάτικη ιστορία από έναν βραβευμένο συγγραφέα!


Βρες το βιβλίο εδω




•Ο μικρός δράκος καρύδας-επίσκεψη στον Άι-Βασίλη



''Τι είναι τέλος πάντων αυτός ο Αϊ-Βασίλης; Ο µικρός δράκος Καρύδας και η σκαντζοχοιρίνα Ματίλντα αποφασίζουν να του κάνουν µία επίσκεψη!
Τι είναι τέλος πάντων αυτός ο Αϊ-Βασίλης; Μήπως είναι πειρατής; Ή µάγος; Ο µικρός δράκος Καρύδας και η σκαντζοχοιρίνα Ματίλντα δεν τον έχουν ξανακούσει ποτέ τους. Εµ, βέβαια! Αφού ο Αϊ-Βασίλης δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στο Νησί των Δράκων! Λες να τους φοβάται; Ο Καρύδας και η Ματίλντα αποφασίζουν να του κάνουν µία επίσκεψη. Να τον γνωρίσουν και να τον ρωτήσουν αν θα µμπορούσαν να γιορτάζουν κι αυτοί τα Χριστούγεννα στο νησί τους. Κι έτσι αρχίζει ένα συναρπαστικό ταξίδι!''

Βιβλίο: Ο μικρός δράκος Καρύδας(επίσκεψη στον Αι-Βασίλη)
Συγγραφέας: Ίνγκο Ζίγκνερ
Μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου
Ημερομηνία έκδοσης: Οκτώβριος 2018
Σελίδες: 80

                                                       
Ενα ομορφο και γλυκο παραμύθι μιας χριστουγεννιατικης ιστορίας που με έμμεσο τρόπο μας μαθαίνει τι σημαίνουν Χριστούγεννα και ποιος ειναι ο Αγιος Βασίλης!Ιδανικό βιβλίο για παιδακια των πρώτων ταξεων του δημοτικού που εχουν αρχισει να μαθαίνουν να διαβαζουν αλλα και γενικα που οι απορίες τους πλεον γυρω απο διαφορα θεματα αυξανονται συνεχως!
Ενα βιβλίο που βασίζεται στο κείμενο του με ευκολία στην ανάγνωση και στην κατανόηση του λεξιλογίου του που καταφερνει να κρατα σε ενδιαφέρον τον αναγνώστη του.Η εικονογραφηση του ειναι σχεδον ανυπαρκτη,με ελαχιστες και αραιες εικόνες στις σελίδες του βιβλιου!

Μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη ιστορια που σε βαζει ομορφα στο κλίμα των Χριστουγέννων!

Βρες το βιβλιο εδω

Στην ιδια σειρα''ο μικρός δράκος Καρύδας''κυκλοφορούν κι αλλα πολλα ενδιαφέροντα βιβλία,που μπορείς να τα βρεις εδω

Βρες τις εκδόσεις μεταίχμιο:site,facebook,instagram


•Γκριντς:Ο κατεργάρης των Χριστουγέννων 


Η γνωστή ιστορία του κυνικού γκρινιάρη Γκριντς που μισεί τα Χριστούγεννα επιστρέφει σε ενα ολοκαίνουργιο βιβλίο απο τις εκδόσεις Ψυχογιός!Στόχος του;Να εξαφανίσει τα Χριστούγεννα!Θα τα καταφέρει όμως;
Μια απο τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες των Χριστουγέννων,όπως και η ιστορία του!
Το βιβλίο κυκλοφορεί σε 650 εκ.αντίτυπα σε 40 γλώσσες και ειναι και κινηματογραφική ταινία!Φέτος μάλιστα κυκλοφόρησε ξανά στους κινηματογράφους και παίζεται αυτή την χρονική περίοδο!Η προβολή της έχει ξεκινήσει απο τις 6/12!
Το κείμενο του συγκεκριμένου βιβλίου ειναι με στιχάκια και ομοιοκαταληξία,με γρήγορη ροή και εύκολο στην ανάγνωση!
Η εικονογράφηση του περιέχει εικόνες που θυμίζουν ζωγραφική στο χέρι με κυρίαρχη απόχρωση το ασπρόμαυρο μοτίβο βάζοντας και λίγες πινελιές με χρώμα!



''Κάθε Κάποιος στην Κάποιων-πόλη τα Χριστούγεννα λατρεύει,μα ο Γκριντς,που ζει έξω απ'την Κάποιων-πόλη,με τα Χριστούγεννα αγριεύει!
Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ο γκρινιάρης Γκριντς δεν αντέχει άλλο.Αυτή τη χρονιά ΠΡΕΠΕΙ να κάνει κάτι,πρέπει να βρει έναν τρόπο να σταματήσει τα Χριστούγεννα!''

Βιβλίο: Γκριντς,ο κατεργάρης των Χριστουγέννων
Προτεινόμενη ηλικία: απο 3+
Σελίδες: 56
Ημερομηνία έκδοσης: 25/10/18
Εκδόσεις: Ψυχογιός


Αστεία και διασκεδαστική η ιστορία του γκρινιάρη Γκριντς σίγουρα θα θες να την διαβάσεις με το μικρό σου ξωτικό στο σπίτι!

Βρες το βιβλίο εδώ

Βρες τις εκδόσεις Ψυχογιός:site,facebook,instagram



#christmasbooks #booksforkids #metaixmio #psichogios




My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates