Βιβλία προσχολικής ηλικίας ιδανικά για #homeschooling από τις εκδόσεις μεταίχμιο!


Στην σημερινή βιβλιοπαρουσίαση θα γνωρίσεις δύο σειρές εκπαιδευτικών βιβλίων που αποτελούνται από 4 συνολικά βιβλία ιδανικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας και ακόμα περισσότερο για όσα παιδάκια δεν πηγαίνουν σχολείο(παιδικό σταθμό)και είναι πολλές ώρες στο σπίτι με κάποιον φροντιστή!Ιδανικά βιβλία δηλαδή για #homeschooling και γενικά δημιουργική απασχόληση στο σπίτι!
Ένα θα σου πω!Τα δικά μου παιδιά πολλά πρωινά από μόνα τους μου δείχνουν τα βιβλία στην βιβλιοθήκη και μου ζητάνε να τους τα δώσω!Κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα και δείχνει πόσο έχουν ξεχωρίσει και αγαπήσει τα συγκεκριμένα βιβλία!Και όχι άδικα φυσικά!


•Οι πρώτες μου ΓΝΩΣΕΙΣ και οι πρώτοι μου ΑΡΙΘΜΟΙ:


Δύο καρτονέ βιβλία(από χοντρό χαρτόνι)σκληρό εξώφυλλο και σελίδες με έντονα χρώματα και εικόνες που τραβάνε τα βλέμματα των μικρών αναγνωστών τους.Βιβλία γεμάτα ζωγραφιές και οικίες εικόνες(όπως διάφορα αγαπημένα ζωάκια)ότι πρέπει για εξερεύνηση από παιδάκια μικρών ηλικιών.

Συγγραφέας: Τζάνετ Ρόου
Εικονογραφηση: Τζάνετ Ρόου
Μεταφραση: Θεόδωρος Τσώλης
Σελίδες: 14
Εκδόσεις: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Έκδοση: Αυγουστος 2018
Εξώφυλλο: σκληρό

-Οι πρωτες μου ΓΝΩΣΕΙΣ


Γράμματα,αριθμοί,σχήματα,χρώματα,αντίθετα.Βασικες λέξεις και έννοιες.
Ένα βιβλίο που πραγματικά βοηθάει όσον αφορά το λεξιλόγιο των μικρών παιδιών και μπορώ να στο διαβεβαιώσω και προσωπικά αυτό με βάση τον τρίχρονο γιο μου που είδα μεγάλη διαφορά στην ομιλία του μετά από τις πρώτες του επαφές με αυτό το βιβλίο!Βοηθάει στην εκμάθηση πολλών βασικών πραγμάτων όλα μαζί μαζεμένα σε ένα βιβλίο!Η εικονογράφηση του γεμίζει τα παιδικά ματακια που διψούν για εξερεύνηση!


''Γίνετε ο πρωτος δάσκαλος του παιδιού σας.Βοηθήστε το να μάθει τα γράμματα και τους αριθμούς,τα σχήματα,τα χρώματα,τα αντίθετα και πολλά ακόμα,με τη βοήθεια αυτού του γεμάτο ζωγραφιές βιβλίου.Λέγοντας δυνατά τις λέξεις και τους αριθμούς ενω ταυτόχρονα δείχνετε τις εικόνες,βοηθάτε το παιδί να εμπλουτίσει το λεξιλόγιο του,καθώς θα γνωρίζει τον κόσμο γύρω του.''

Βρες το βιβλίο εδώ

-Οι πρώτοι μου ΑΡΙΘΜΟΙ


Ένα βιβλιο που ασχολείται αποκλειστικα με την εκμάθηση των αριθμών και συγκεκριμένα για τους αριθμούς από το 1 έως το 10!Οι πρώτοι αριθμοί που μπορεί να μάθει ένα μικρό παιδάκι και να θυμαται!


''Γίνετε ο πρωτος δάσκαλος του παιδιού σας.Βοηθήστε το να μάθει να μετράει απο το ενα εως το δέκα,με τη βοήθεια αυτού του γεμάτου ζωγραφιές βιβλίου.''

Βρες το βιβλίο εδώ



•Γίνε αστέρι μαθαίνοντας: με την ζέβρα και τους φίλους της και με τον αρκούδο και τους φίλους του



Λατρεμενη σειρά βιβλίων η συγκεκριμένη!Παιδιά προσχολικής ηλικίας παρέα με τους φανταστικούς τους φίλους τα ζώα όπως μια ζέβρα και εναν αρκούδο να τους καθοδηγούν σε καθε σελιδα εξερεύνησης που περιεχει πολλές δραστηριότητες!Δραστηριότητες όπως το να βρουν το αυτοκόλλητο που ζηταει σε κάθε σελίδα αναλόγως την ιστορία που δειχνει,κατι που αρέσει πολύ στους μικρούς φίλους που τρεχουν με χαρα να γυρίσουν στο πίσω μερος του βιβλίου για να βρουν το αντίστοιχο αυτοκολλητο!Επίσης περιέχουν διαφορες αλλες ασκήσεις ιδανικες για την ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους με γνώμονα παντα την ηλικία και τις ικανότητες τους!Κατι πολυ σημαντικο!
Η προτεινόμενη ηλικία των βιβλίων ειναι από 4 ετών!Προσωπικά τα προτείνω και για 3 ετων παιδακια  μια ηλικία με πολλα ερεθίσματα και μεγαλες αλλαγές οσον αφορα τα ερεθίσματα και την αναπτυξη τους!

Σειρά βιβλίων: Γίνε αστέρι
Συγγραφέας: Mandy Stanley
Μεταφραση: Μαρια Γονιδάκη
Σελίδες: 48
Εκδόσεις: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Εκδοση: Αυγουστος 2018
Εξώφυλλο: μαλακό
Προτεινόμενη ηλικία: απο 4 ετων


''Ελα στην πιο χαρούμενη παρέα και πέρασε ευχάριστες ώρες με πολλα εκπαιδευτικά παιχνίδια!''

 Η καθε σελίδα ζηταει κάποια συγκεκριμενα αυτοκόλλητα για να συμπληρωθεί η εικόνα!Το παιδι καλείται να τα αναζητήσει,να τα βρει και να τα κολλήσει!


Κανοντας παραλληλα και αλλες ασκήσεις αλλες πιο εύκολες άλλες πιο δυσκολες οπως για παραδειγμα απαντώντας σε καποιες ερωτήσεις παρατηρητικότητας!
Για παραδειγμα:Πιο απο τα παρακάτω ειναι το σχέδιο της ζέβρας;


Και ελεύθερη ζωγραφική σε κάποιες σελίδες,κατι που επίσης αρέσει πολύ στα παιδια!


Η αγαπημένη μας ασκηση που συνδυάζει την εκμάθηση των σχημάτων αλλα και των χρωμάτων παραλληλα!Πολύ εξυπνη δραστηριότητα που ο μικρός μου πολυ γρήγορα αφομοίωσε και υλοποίησε με πολυ ενδιαφερον!
Χρωματισε καθε σχήμα με ο σωστό χρώμα!

Βρες τα βιβλία εδώ και εδώ 

Η σειρά αυτή αφορα την προσχολική εκπαίδευση των παιδιων.Ειναι ιδανικα για να αρχίσουν τα μικρά παιδιά να έρχονται σε επαφή με τις πρώτες τους δραστηριότητες γνώσεων.Παντα διασκεδαστικές σύμφωνα με την ηλικία τους.Τα θεωρώ ιδανικα για γονείς που θέλουν να περάσουν δημιουργικό χρόνο με το παιδί τους στο σπίτι αλλα και για εκπαιδευτικούς.

Για αλλη μια φορα οι εκδόσεις μεταίχμιο ξεχωρίζουν στο παιδικό βιβλίο και συγκεκριμένα σε αυτα που περιεχουν δραστηριότητες και συνδυάζουν την μάθηση με το παιχνίδι!

Βρες τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ: site,facebook,instagram



My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates