THE CRISTMAS FACTORY:ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

                                                       THE CHRISTMAS FACTORY!

Μύρισαν Χριστούγεννα!Τι καλύτερο απο μία Χριστουγεννιατικη βόλτα;Μια χριστουγεννιατικη πρόταση για όλη την οικογενεια εντος Αττικης!Η πρόταση μας βρίσκεται στον χώρο της Τεχνόπολις στο Γκαζι Πειραιώς 100 και δεν είναι αλλο από το THE CHRISTMAS FACTORY που φετος ανοιξε τις πόρτες του από τις 28/11/14 για να φιλοξενήσει μικρούς και μεγαλους που θελουν να ζήσουν εντονα την γιορτή των Χριστουγεννων!Μπορείτε να κανετε την βόλτα σας μεχρι της 6/1/15 από τις 10 το πρωί μεχρι και τις 10 το βραδυ!

Στο the christmas factory θα βρείτε τα εξής:

-SANTA'S HOUSE:


το μερος που οι μικροί μας φίλοι μπορούν να συναντήσουν από κοντα τον Αγιο Βασιλη και να τους δώσουν το γραμμα τους με τις χριστουγεννιατικες επιθυμιες τους!

                                                 -TOY'S FACTORY:


ενας παραμυθοκόσμος σας περιμενει!Ενας χώρος όλο παιχνίδι και κατασκευες για τα παιδια!

                                                 -SWEET FACTORY:


μύρισε σοκολατα!Σε αυτό τον χώρο τα παιδια θα κανουν πολλες σοκολατοκατασκευες και θα δοκιμασουν πολλες γλυκες λιχουδιες!

                                                -DIGITAL CHRISTMAS:


ενας ψηφιακός χώρος τελευταιας τεχνολογιας με κονσολες οπως xbox,kinect,ps move και wi u για απεριοριστη χρηση μικρων και μεγαλων!



Επίσης στο the christmas factory θα βρείτε πολλες ακομη δραστηριοτητες που μπορειτε να παρακολουθησετε και να συμμετεχετε!Δειτε εδω το προγραμμα εκδηλωσεων: http://thechristmasfactory.gr/index.php/component/content/article/107-industrix/diafora/358-2014-09-25-07-40-56
Μην ξεχασετε ομως να επισκεφτειτε και δυο αγορες του the christmas factory:


                                              -Η ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΓΟΡΑ:


περιεχει πολλες γλυκες επιλογες για ολους!Οπως στικς με πραλινα,παραδοσιακο υποβρυχιο,παραδοσιακα γλυκισματα,λαχταριστα μπισκοτα,σοκολατες,παστελια και λουκουμια!Μην ξεχασετε να κανετε τις αγορες σας απο το εργοστασιο των γλυκων!



                                      -Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ:


πρωτοτυπα αναμνηστικα,γουρια,βιβλια,ημερολογια,ξυλινα επιτραπεζια παιχνιδια,βιολογικα προιοντα και αλλα πολλα σας περιμενουν για να χαρισετε ομορφα δωρα σε οσους επιθυμειτε!



Το the christmas factory εχει εισοδο 5ευρω στο οποιο περιλαμβανονται το santa's house,το toy's factory,το sweet factory και το digital christmas!Καθως επισης και δωρεαν το καλλιτεχνικο προγραμμα!Καποιες επιπλεον δρασεις χρεωονονται ξεχωριστα!Δειτε εδω ποιες ειναι αυτες: http://thechristmasfactory.gr/index.php/component/content/article/107-industrix/diafora/332-project
Μπορειτε να αγορασετε τα εισητηρια σας και online: http://www.starkid.gr/ticketstore/
 Το site τους ειναι: http://thechristmasfactory.gr/ και η σελιδα τους στο facebook: https://www.facebook.com/XmasFactoryGR/timeline που μπορειτε να ενημερωνεστε!



Το the christmas factory ειναι η δικια μας προταση για εσας για να περασετε ομορφες οικογενειακες,γιορτινες στιγμες!Τα παιδια θα ξετρελαθουν και θα περασετε ομορφα τα χριστουγεννα!Μην ξεχασετε την φωτογραφικη σας και το πιο ομορφο χαμογελο σας!Να περασετε ομορφα!

ΚΑΤΙΑ!

                                     




My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates