Το μικρό άσπρο ψαράκι κάνει πάρτι!από τις εκδόσεις ΒΙΒΛΙΟΣΚΟΠΙΟ!




Στην πόλη των γραμμάτων που λες,στο κουλτουριαρικο και γραφικό Ρέθυμνο,στο μεγαλο και αγαπημενο μας ελληνικό νησί,στην όμορφη Κρήτη γεννήθηκε το ΒΙΒΛΙΟΣΚΟΠΙΟ.Η φωλιά του βιβλίου.Αυτο το βιβλιοπωλείο που μυρίζει χαρτί.Χαρτι σελίδων βιβλίων,πολλών ξεχωριστών βιβλίων.
Το ΒΙΒΛΙΟΣΚΟΠΙΟ λοιπόν,είναι ενας ξεχωριστός χώρος.Ενα βιβλιοπωλειο λιγο αλλιωτικο απο τα άλλα μα συνάμα τοσο παραδοσιακό.Τι θα ξεχωρίσεις στον χώρο του;Σίγουρα την παιδική του γωνια,με εκλεκτές επιλογές παιδικών βιβλίων μεταξύ άλλων και των δικών του εκδόσεων,τα δικά τους δημιουργήματα παιδικών βιβλίων!Για ενα απο αυτα θα σου μιλήσω και εγω!

''Το μικρό άσπρο ψαράκι μας έχει γενέθλια!Σήμερα γίνεται 2 χρονών και όλοι οι φίλοι του θα έρθουν στο πάρτι του.Φίλοι πολλοί και όλοι διαφορετικοί:άλλοι παχουλοι και άλλοι αδύνατοι,άλλοι μεγάλοι και άλλοι μικροί,άλλοι ίσιοι και άλλοι καμπυλωτοί!
Ας μάθουμε τα αντίθετα παρέα με το μικρό άσπρο ψαράκι και τους φίλους του!''



Βιβλίο: Το μικρό άσπρο ψαράκι κάνει πάρτι
ΣυγγραφέαςGuido van Genechten
Εκδόσεις: ΒΙΒΛΙΟΣΚΟΠΙΟ
Έκδοση: Δεκέμβριος 2018
Σελίδες: 24
Εξώφυλλο: σκληρό
Θέμα: μαθαίνουμε τα αντίθετα!
Ηλικία: 2+
Στην ίδια σειρά κυκλοφορεί: το μικρό άσπρο ψαρακι

Το μικρό άσπρο ψαράκι μας κολυμπάει μέχρι τις βιβλιοθήκες των μικρών μας φίλων,θα το βοηθήσουν να βρει την μαμά του και όλους τους φίλους του για να τους καλέσει στο πάρτι του;


Ενα βιβλίο με απλή αλλα τόσο όμορφη και πολύχρωμη εικονογράφηση,σε μαύρο φόντο αλλα με χρωματιστές μεγάλες εικόνες να κάνουν αντίθεση και να τραβάνε αμέσως το μάτι των μικρών παιδιών!
Ενα βιβλίο που μέσα από τις εικόνες του καταφέρνει να μας ταξιδέψει στον μαγικό βυθό της θάλασσας!
Το κείμενο του ειναι λιτό και εύκολο στην ανάγνωση και στην κατανόηση του που με απλό τρόπο καταφέρνει μεσα σε λίγες σελίδες να εντάξει τις αντίθετες έννοιες και λέξεις που εχει ως στόχο να μάθει στα μικρά παιδιά!

Βρες το βιβλίο εδώ 


Οι εκδόσεις ΒΙΒΛΙΟΣΚΟΠΙΟ επιπλέον ξεχωρίζουν για τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν για παιδιά,για τις αναγνώσεις παιδικών βιβλίων που πραγματοποιούν συχνα καθως και για τους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς που κάνουν.

Βρες τις εκδόσεις ΒΙΒΛΙΟΣΚΟΠΙΟ:site,facebook,instagram


#biblioscopio #booksforkids



My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates