Twistshake: τα πιο funky κύπελλα που θα βρεις!


Μια ιδιαίτερη Σουηδική εταιρία με όλον τον εξοπλισμό που αφορά την διατροφή και τα αξεσουάρ αυτής μωρών και παιδιών,επιτέλους ήρθε στην Ελλάδα!Η twistshake με τα πιο μοναδικά μπιμπερό,πιπίλες,κύπελλα αλλα και θερμός που έρχονται για να διευκολύνουν την καθημερινότητα της μαμάς και ολόκληρης της οικογένειας!
Οπως θα έχεις καταλάβει ήδη φίλη μου αναγνώστρια,αγαπώ ιδιαίτερα να ψάχνομαι για οτι αφορά τα παιδιά μου και την καθημερινότητα που βιώνουμε μαζί,επίσης ως νέα μανούλα χαίρομαι οταν ανακαλύπτω πρωτότυπα και καινοτόμα προϊόντα που μας κάνουν τις μέρες πιο εύκολες αλλα και πιο ξεχωριστές,πιο χαρούμενες,λίγο πιο....χρωματιστές!Ειμαι εδώ λοιπόν και μέσα απο τις αντίστοιχες συνεργασίες μου θέλω να σε κρατάω ενήμερη για οτι κυκλοφορεί στην αγορά που πραγματικά αξίζει να ρίξεις μια ματιά!Γιατι τα όμορφα πράγματα ειναι για να μοιράζονται!
Τα twistshake ειναι ασφαλή,καλά σχεδιασμένα και φιλικά προς το χρήστη!Η εταιρία μεσα απο την στενή σχέση της με τους γονείς αναπτύσσει και βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της συνδυάζοντας με επιτυχία την λειτουργικότητα αλλα και την αισθητική ενός προϊόντος!

Σήμερα θα σου παρουσιάσω τα νεa κυπελλάκια των αγοριών μου που όπως καταλαβαίνεις ειναι ενα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας τους,αφού συχνά θα τα δεις με αυτά στο χέρι η να τα αναζητούν μεσα στην ημέρα για να ξεδιψάσουν κατά την διάρκεια των γευμάτων τους και όχι μόνο!
Τα κυπελλάκια αυτα έχουν την υπογραφή της εταιρίας twistshake που μια ματιά να ρίξεις μόνο στο instagram θα καταλάβεις οτι σίγουρα έχουν κάτι που τα κάνει να ξεχωρίζουν!



Το κύπελλο μίξερ φρούτων kid cup των 360ml απο 12+μηνών έφτασε στα χέρια μας και απο την πρώτη στιγμή απο το unboxing γέμισαν ενθουσιασμό τους μικρούς παραλήπτες τους!Και λογικό με τα χρώματα που αντίκρισαν!Ποιο να πρωτοδιαλέξουν;
Το yellow starlight(το κίτρινο)που είναι το χρώμα της χαράς,της ευτυχίας,της δημιουργικότητας,το χρώμα που αιχμαλωτίζει την προσοχή των ανθρώπων περισσότερο απο οποιοδήποτε άλλο!Το κίτρινο συνδέεται με την αισιοδοξία,την ενέργεια,την νοημοσύνη!



Η το turquoise sleepyhead(το τιρκουάζ)το χρώμα της υπομονής,της θεραπείας και της ισορροπίας!Χρώμα δύναμης και καλοσύνης που ηρεμεί τα νεύρα και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα!



Ε όπως καταλαβαίνεις δώσαμε την επιλογή στον μεγάλο της παρέας να μας πει πιο προτιμά!χαχα!





Τι ξεχωριστό έχουν τα συγκεκριμένα κύπελλα;
Πέρα απο το νερό που φυσικά μπορούν να καταναλώσουν με αυτά,τα συγκεκριμένα περιέχουν ενα ακόμη εξάρτημα το μίξερ φρούτων,μια επανάσταση,μια καινοτομία που δημιουργεί φρέσκα και υγιεινά ροφήματα στην στιγμή!



Πως;Απλώς κόβοντας σε κομμάτια τα αγαπημένα φρούτα του μικρού σας,προσθέτοντας νερό σε αυτά και ανακινώντας το κύπελλο!Και το φρουτονερό ειναι έτοιμο!Όπως καταλαβαίνεις αυτό απο μόνο του ειναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους που τα κάνει ανάρπαστα!Γιατι με ενα προϊόν εξοικονομείς χρόνο,χώρο(απο άλλες συσκευές αυτού του σκοπού)και φυσικά μπορείς να το μεταφέρεις παντού μαζί σου!Μπορείς όπου και αν βρίσκεσαι να φτιάξεις τον φρέσκο χυμό των παιδιών σου!
Επίσης τα συγκεκριμένα κύπελλα περιέχουν σύστημα κατά των διαρροών,(spill free)κάτι που υποστηρίζει τον ενεργό τρόπο ζωής τους προστατεύοντας τα απο τυχόν ατυχήματα διαρροής!Πολύ βασικό έτσι;Θα με νιώθεις μανούλα!





Σε αυτό το σημείο να προσθέσω οτι για αυτό τον σκοπό και την επιπλέον προστασία στην συσκευασία περιέχεται μια σιλικόνη για κάτω απο το στόμιο με σκοπό τις ακόμα λιγότερες διαρροές!



Φυσικά το πιο σημαντικό κομμάτι των προϊόντων της συγκεκριμένης εταιρίας ειναι πως:
Όλα τα προϊόντα είναι:
-χωρίς BRA,BPS,BPD-ασφαλές για τα παιδιά
-με PP πλαστικό υψηλής ποιότητας πολυπροπυλενίου
-με εργονομικό σχεδιασμό για ευκολία στο κράτημα απο τα μικρά χεράκια
-με φαρδύ λαιμό για εύκολο γέμισμα και καθάρισμα

Είναι ιδανικά κύπελλα για την εκμάθηση του νερού με την εισαγωγή των στέρεων τροφών,ιδανικά οι blw-μαμάδες θα ξέρετε ακριβώς τι εννοώ και αν βρίσκεστε στην αναζήτηση κάποιου κυπέλλου για το ξεκίνημα δοκιμάστε τα συγκεκριμένα!Είναι με σκληρό στόμιο οπότε τα κάνει ιδανικά για μωρά που θηλάζουν για αποφυγή σύγχυσης θηλών!Απλα για το ξεκίνημα επιλέξτε της σειράς crawler cup που ειναι απο 8 μηνών και έχουν λίγο διαφορετικό στόμιο και γενικα σχεδιασμό!
Επίσης,τα κύπελλα της twistshake μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την μετάβαση του γάλατος απο το μπιμπερό σε ποτήρι!Βέβαια είναι οτι πρέπει για τους νεροχυμούς των μικρών σας και για να αγαπήσουν τα φρεσκοστυμένα ροφήματα που μπορούν να καταναλώσουν ανα πασα στιγμή!Τα φρούτα δεν πολτοποιούνται,απλώς με το δυνατό χτύπημα βγαίνουν τα ζουμάκια απο τα μαλακά φρούτα και ετσι δημιουργείται ο νεροχυμός!
Οπως καταλαβαίνεις υπέροχη λύση για ταξίδια αλλα και τις καθημερινές βόλτες!
Είναι και η τέλεια επιλογή για μεγαλύτερα λίγο παιδάκια και για όσα πάνε σχολείο και χρειάζονται το δικό τους κύπελλο μαζί!
εδω ο μικρός τσεκαρει το σύστημα διαρροών του κυπέλλου

Τα συγκεκριμένα προϊόντα όπως και τα υπόλοιπα της εταιρίας κυκλοφορούν σε ποικιλία χρωμάτων αλλα και ποσοτήτων(ml)Ανάλογα το γούστο και το τι βολεύει το κάθε παιδί και την κάθε μαμά!Επιτέλους βρεφικά-παιδικά προϊόντα στο επιβλητικό μαύρο χρώμα η στο σικάτο λευκό!Το πιο girly φουξ για τα κορίτσια της παρέας αλλα και τα πιο ουδέτερα χαρούμενα καλοκαιρινά χρώματα για όλους τους μικρούς μας φίλους!Προϊόντα περα απο τα συνηθισμένα με μοναδικό design χάρη στα φανταχτερά τους χρώματα!Επιπλέον plus οτι ειναι απο πλαστικό υλικό(ασφαλές)και μπορούν να χρησιμοποιηθούν απο τα παιδιά χωρίς κινδύνους για ατυχήματα!
Τα πιο stylish και cool προϊόντα που διευκολύνουν την καθημερινότητα της σύγχρονης μαμάς-οικογένειας!



Η εταιρία επιπλέον κυκλοφορεί:
μπιμπερό κατά των κολικών και τις αντίστοιχες θηλές τους,θηλές spout μετάβασης(κατά των διαρροών),δοχεία αποθήκευσης γάλατος αλλα και μικρών σνακ,κλιπ πιπίλας,θερμούς ζεστού-κρύου που κρατάνε το ρόφημα σας εως και 10ώρες στην θερμοκρασία που επιθυμείτε,τα crawter cup τα κυπελλάκια απο 8μηνών και τέλος τις πιπίλες σιλικόνης!Οτι αφορά δηλαδή τον κόσμο των μωρών!



Βρες τα προϊόντα στο e-shop: readyforbaby.gr
Βρες την εταιρία: instagram,facebook

Για το τελος σου άφησα το καλύτερο!Έχεις εκπτωτικό κωδικό για τις twistshake αγορές σου απο το readyforbaby με έκπτωση 20% για οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις να κάνεις την αγορά σου!Ο κωδικός που θα πρέπει να βάλεις όταν σου ζητηθεί στην παραγγελία σου ειναι: twistkatia

#twistshakegreece


My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates