bioaroma:''καλλυντικά τόσο φυσικα....που τρώγονται!''


Τι θα σκεφτόσουν αν μιλώντας σου για κάποια καλλυντικά προϊόντα σου τα περιέγραφα με την φράση:
''Καλλυντικά τόσο φυσικά....που τρώγονται.'';Αυτή είναι η φράση που χρησιμοποιεί η εταιρία bioaroma για τα 100% φυσικά προϊόντα της,καλλυντικά υψηλής ποιότητας χωρις την πρόσμειξη νερού ωστε να μην αραιώνονται τα συστατικά τους δίνοντας ετσι την δυνατότητα στις γυναίκες να απολαμβάνουν γνήσια,συμπυκνωμένα προϊόντα με άμεσα εμφανή αποτελέσματα!(water free products)
Η bioaroma έχει ως έδρα της την Κρήτη,δημιουργώντας εκει μια μονάδα γύρω απο τον χώρο των βοτάνων με βιολογικές καλλιέργειες,αξιοποιώντας παλιές συνταγές των γιαγιάδων του νησιού σε συνδυασμό με αντίστοιχες μελέτες γύρω απο τον τόπο,παρασκευάζοντας ετσι φυτικα χειροποίητα καλλυντικά με πρώτες ύλες τον φυσικό πλούτο της Κρήτης όπως μελισσοκέρι,ελαιόλαδο και δίκταμο!
Δεν ειναι τυχαίο άλλωστε που οι Μινωίτισσες θεωρούνταν απο τις ομορφότερες γυναίκες του αρχαίου κόσμου!

Στην σημερινή παρουσίαση θα πάρεις μια ιδέα και μια πρώτη γνωριμία σχετικά με την εταιρία και τα προϊόντα της!Λόγω περιόδου εγκυμοσύνης που διανύω αλλα και εξαιτίας των μαμάδων αναγνωστριών που διαβάζουν το blog θα βρεις προτάσεις προϊόντων που αφορούν γενικότερα την γυναικεία περιποίηση αλλα πόσο μάλλον και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης!Επιπλέον θα σου συστήσω και κάποια προϊόντα που απευθύνονται στην βρεφική-παιδική φροντίδα των παιδιών μας!


-λάδι περιποίησης στήθους με 100% φυσικό λάδι απο χαρούπια


Το στήθος ειναι το πιο εμφανές στοιχείο θηλυκότητας για το γυναικείο σώμα.Το χαρούπι έχει πλούσιες ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα.Βοηθά στην διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και στην πρόληψη εμφάνισης ραγάδων ωστε να δείχνει νεανική και σφριγηλή.Κατάλληλο και για την περίοδο θηλασμού.
Προτεινόμενη χρήση:άπλωμα καθημερινά δυο σταγόνων ελαίου κανοντας ελαφρύ μασαζ με ανοδικές κινήσεις.Ιδανική η εφαρμογή του μετα το μπάνιο.

Είναι το πρώτο λαδάκι στήθους που χρησιμοποιώ.Έχω χρησιμοποιήσει μόνο αντίστοιχο προϊόν σε κρέμα για τις θηλές.Ξεχώρισα την αίσθηση που αφήνει μετά την χρήση του στην ευαίσθητη περιοχή του στήθους!

Θετικά προιόντος:
-δεν περιέχει αιθέρια έλαια που κάποια καλό ειναι να αποφεύγονται κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης,αρα η χρήση του ειναι πραγματικα κατάλληλη για αυτη την περίοδο
-το ευχάριστο γλυκό άρωμα του(θα έλεγα οτι θυμίζει ελαφρως κατι σοκολατένιο)
-η σύσταση του που είναι σχετικά πηχτή για λάδι
-η άμεση απορρόφηση του απο την επιδερμίδα
-η μη λιπαρή σύσταση του
-η βολική πλαστική συσκευασία με αντλία που κάνει εύκολη την χρήση και την μεταφορά του

Βρες το προϊόν εδώ



-κρέμα σώματος για ενυδατωση με γιασεμί και σανδαλόξυλο


Κρέμα σώματος ενυδατική-συσφικτική με μελισσοκέρι,δίκταμο,αλάδανο,γιασεμί!Τα 100% φυσικά συστατικά της αναγνωρίζονται και απορροφώνται πλήρως απο το δέρμα χαρίζοντας του βαθια ενυδάτωση και βελούδινη υφή.
Προτεινόμενη χρήση:μια μικρή ποσότητα σε ολο το σώμα και γύρω απο το στήθος.Το άρωμα της σαγηνεύει και η υφη της επιδερμίδας γίνεται μεταξένια.

Η πιο βουτυρένια κρέμα σώματος που έχω δοκιμάσει,πιο πηχτής σύστασης ακόμα και απο αλλα body butter της αγοράς.Το άρωμα της ειναι αρκετά έντονο επικρατώντας η λουλουδένια νότα του γιασεμιού!Λόγω της σύστασης της θελει καλό απλωμα στην επιδερμίδα!


Θετικά προϊόντος:
-βουτυρένια υφή κυριολεκτικά
-σχετικα άμεση απορρόφηση απο την επιδερμίδα
-πηχτή σύσταση κρέμας
-προσφέρει μια λάμψη στο δέρμα
-αρκετά καλή διάρκεια του αρώματος της
-γυάλινη πολυτελής συσκευασία

Θα την χαρακτήριζα ως ιδανική επιλογή για τις βραδινές εμφανίσεις λογω του σαγηνευτικού αρώματος της!


Βρες το προϊόν εδώ




-σετ ολοκληρωμένης βρεφικής φροντίδας μωρού:


το σετ περιέχει:


-φυσικό σαμπουαν και αφρόλουτρο για παιδιά με λεβάντα και καλέντουλα
Ιδανικό και για νεογέννητα.
Θετικα προϊόντος:
-ήπια μυρωδιά βοτάνων
-τζελ λεπτόρρευστη υφή
-καθαρίζει αποτελεσματικά το δερμα
-συσκευασία με αντλία

-baby oil ιδανικό και για την αλλαγή της πάνας με λεβαντα και καλεντουλα
Ιδανικό για μετα το μπανιο του μωρού,την αλλαγή της πάνας και την αντιμετώπιση της νινίδας.

-κεραλοιφή για μωρά με βαλσαμέλαιο και λάδι καλέντουλας.
Κεραλοιφή για κάθε αλλαγή πάνας.Κατάλληλη η χρήση της και στις πληγωμένες θηλες απο τον θηλασμό.Για την αλλαγή της πανας δεν χρειαζεται μασαζ μεχρι να απορροφηθεί.Για τις πληγωμένες θηλές η χρήση του προτείνεται μετα απο καθε γεύμα του μωρού και πλύσιμο των θηλων μεχρι τον επόμενο θηλασμό.


Το σετ έρχεται σε ενα όμορφο ουδέτερο νεσεσέρ με φερμουάρ για να μπορείς να το μεταφέρεις εύκολα οπου χρειαστεί,έχοντας μαζί σου τα απαραίτητα προϊόντα για την φροντίδα του μωρού σου!Ιδανικό και για τις μέρες στο μαιευτήριο!
Δεν χρειάζεται καν να πω οτι το πιο θετικό για όλα αυτά τα προϊόντα βρεφικής-παιδικής περιποίησης απο την στιγμή που αφορούν την ευαίσθητη επιδερμίδα των μικρών παιδιών μας,είναι το γεγονός οτι ειναι τόσο προσεγμένα ως προς την κατασκευή τους και τα συστατικά που περιέχουν!Ειναι οτι πιο σημαντικό!Ιδανικό και για δώρο σε μια νέα μαμά και ενα νεογέννητο μωρό!Η τιμή του πολυ προσιτή!

Βρες το προϊόν εδώ

Βρες την εταιρία bioaroma: site eshop,facebook,instagram





My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates