Bookworm: #17:Το τρένο:Άμεση επιβίβαση-Βιβλίο παζλ απο τις εκδόσεις ψυχογιός!


Όταν παραλαμβάνεις για παιδικό βιβλίο μια τέτοια συσκευασία το μόνο σίγουρο είναι ο ενθουσιασμός που θα προκύψει απο μικρούς και μεγάλους!Γιατι το πρωτότυπο και το ιδιαίτερο ξεχωρίζει!Έτσι και το συγκεκριμένο βιβλίο παζλ:το τρένο-άμεση επιβίβαση,απο τις εκδόσεις ψυχογιός που δεν έγινε τυχαία απο τα best seller προϊόντα της εταιρίας!



Ένα μικρό έκτασης βιβλιαράκι έρχεται μέσα σε ενα πανέμορφο μεγάλο κουτί σε σχήμα τρένου παρέα με 72 τεμάχια παζλ για να απασχοληθεί ο μικρός αναγνώστης!
Πραγματικά η συσκευασία το κουτί δηλαδή απο το συγκεκριμένο βιβλίο παζλ είναι πανέμορφη και ενα στολίδι για το παιδικό δωμάτιο και την βιβλιοθήκη των παιδιών μας!

                               
                                  

                               

Η προτεινόμενη ηλικία λόγω του παζλ που περιέχεται είναι απο 4+!
''Ενα βιβλιαράκι με μια διασκεδαστική ιστορία για το τρένο και ενα απίθανο παζλ 72 κομματιών βρίσκονται μέσα σε ενα υπέροχο κουτί σε σχήμα τρένου,ιδανικό για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου!''


Αυτό το βιβλίο ανήκει....
Εγώ θα έλεγα οτι είναι ιδανικό για όλα τα παιδιά και ειδικά για περίσταση που θέλουμε να προσφέρουμε κάτι σαν δώρο!
Πάντα ενα βιβλίο είναι ενα καλό δώρο και γίνεται άμεσα ενας καλός φίλος για τον νέο κάτοχο του!
Πόσο μάλλον ενα βιβλίο που συνδυάζει και το παιχνίδι ταυτόχρονα αρα αυξάνει την δημιουργική ώρα διασκέδασης για ενα παιδί!
Με το συγκεκριμένο βιβλίο το παιδί θα διαβάσει-ακούσει μια διασκεδαστική ιστορία διαδρομής ενος τρένου κάνοντας το να ταξιδέψει και το ίδιο μεσα σε κάποιο βαγονάκι του,θα μπορέσει να απασχοληθεί κατασκευάζοντας το παζλ της ιστορίας αλλα και θα γίνει για λίγο διακοσμητής του παιδικού του δωματίου βάζοντας το κουτί-τρένο όπου το ίδιο αγαπά και θέλει να αποθηκεύσει!



Το βιβλίο που περιέχεται στο κουτί είναι ιδανικό για παιδάκια μικρότερων ηλικιών αφού είναι μικρή έκτασης σελίδων αλλα και λόγου!Ο λόγος είναι λιτός και περιεκτικός που διαδραματίζει μια πολύ σύντομη ιστορία για την διαδρομή του τρένου στον ζωολογικό κήπο,με την χρήση της ομοιοκαταληξίας μέσα απο μικρά στιχάκια!Τα χρώματα στις σελίδες είναι έντονα και η εικονογράφηση απλή αλλα τόσο όμορφη και διασκεδαστική!


Όταν άνοιξε το δέμα ο μικρός απλά ενθουσιάστηκε!Αν το παιδάκι σας είναι ηλικίας απο 4+ θα χαρεί πολύ να ασχοληθεί με την δημιουργία του παζλ και μια ωραία ιδέα είναι αφού το κατασκευάσει μετά να το βοηθήσετε να το διατηρήσει,ας πούμε μπορείτε να το κολλήσετε σε χαρτόνι δημιουργώντας το ετσι σαν πινακάκι-κορνίζα που θα διακοσμήσει το δωμάτιο του και θα μπορέσει να του μείνει!Και εμείς έχουμε σκοπό να το κάνουμε αυτό!
Ειδικά αν το παιδί σας εχει μια αδυναμία στα οχήματα ενα plus παραπάνω για να επιλέξετε το συγκεκριμένο βιβλίο-παζλ!

Απο τα πιο ιδιαίτερα παιδικά βιβλία που έχουμε λάβει!Αξίζει να το επιλέξετε ως ενα ξεχωριστό δώρο για το παιδί σας και όχι μόνο!
Η αλήθεια είναι οτι οι εκδόσεις ψυχογιός ξεχωρίζουν για την ποικιλία πρωτότυπων συσκευασιών και ιδεών που θα βρεις στα παιδικά βιβλία!Πολλά βιβλία παζλ,βιβλία με αυτοκόλλητα,με ήχους και άλλα πολλά!

Βρες το συγκεκριμένο βιβλίο παζλ το τρένο εδώ
Άλλα βιβλία σαν αυτό που μπορείς να δεις: πριγκιπικό παλάτι,πειρατικό καράβι
Διάφορα παιδικά βιβλία με παζλ εδώ
Βρες τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ:site,facebook,instagram

#booksforkids #psyxogios #ψυχογιος #puzzlebook #trainbook

My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates