Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Ντεκουπαζ για ....αρχαρια!!!

Καλησπέρα μανουλιτσες! Τι κάνετε??? Εύχομαι να είστε καλά! Εγώ έχω χαθεί λιγάκι αλλά δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο!!! Σήμερα θα σας μιλήσω για μία νέα  ενασχόληση μου! Ήθελα πολύ καιρό να δοκιμασω να κάνω ντεκουπαζ.Για όσες δεν ξέρουν ντεκουπαζ είναι η τεχνική που μεταφερεις μία εικόνα από κάποια χαρτοπετσέτα κυρίως υπάρχουν και ειδικά χαρτιά σε ένα αντικείμενο. Εγώ γενικά πειραματιζομαι με χειροτεχνίες παλιότερα έφτιαχναν κοσμήματα, σαπουνια, λαμπάδες κτλ. Πριν λίγες μέρες έγινε ένα σεμινάριο ντεκουπαζ στη Μύκονο και δεν μπορούσα να μην πάρω μέρος. Παμε να σας δείξω τι έφτιαξα :
Την πρώτη μέρα κάναμε τα βασικά για αρχάριους και έφτιαξα αυτό το ροζουλι κουτάκι!!! Δεν είναι γλυκά ?
Την δεύτερη μέρα κάναμε τη τεχνική παλαίωσης και έκανα αυτό το κουτάκι. Πατεπιπτοντως αυτή η τεχνική μου άρεσε περισσότερο από όλες.
Και την τρίτη μέρα κάναμε τη τεχνική κρακελε.
Πέρασα υπέροχα έμαθα τόσα πολλά και ξεκιναω δημιουργίες. Όταν βρω χρόνο βέβαια!!! Εσείς ασχολεστε με κάποια κατασκευή ??? Φιλία!!!
Δέσποινα!!! 

12 σχόλια:

 1. Τι πρώτες προσπάθειες? τι αρχάρια? ειναι φανταστικά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μάχη μου αγαπημένη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! Φιλία!!!

   Διαγραφή
 2. Πάρα πολύ όμορφα όλα! Γεια στα χέρια σου! Εγώ είμαι στη φάση μπάλωμα/μαντάρισμα! Μόλις τελειώσουν αυτά θα πιάσω πάλι ράψιμο/βελονάκι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ειναι πολύ ωραια Δεσποινάκι μου. Θελω κ εγω να κάνω αλλα που να βρω χρονο... <3

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ Χαρά μου άσε και εγώ όταν κοιμάται η μικρή τα κάνω ;)

   Διαγραφή
 4. Μα πόσο τέλεια??? Θελω κ εγωωω!δυστυχώς δεν ασχολούμαι με τπτ άλλο εκτός από το διαβασμα αυτόν τον καιρό αλλά εβελπιστω τον άλλο μήνα να ασχοληθούν λίγο με οργάνωση ...φυτα...να ομορφηνει λίγο το σπιτι...φιλάκια αα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ σου εύχομαι να ασχοληθεεις είναι πολύ ωραία ενασχόληση!!!

   Διαγραφή
 5. Μα πόσο τέλεια??? Θελω κ εγωωω!δυστυχώς δεν ασχολούμαι με τπτ άλλο εκτός από το διαβασμα αυτόν τον καιρό αλλά εβελπιστω τον άλλο μήνα να ασχοληθούν λίγο με οργάνωση ...φυτα...να ομορφηνει λίγο το σπιτι...φιλάκια αα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πάρα πολύ όμορφα και τα τρία Δεσποινάκι μας, είναι και για μένα στα μελλοντικά σχέδια και αυτό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogging tips