Μυστικά κουνελακια 2018!

Μετά από δική σας παρότρυνση ήρθε η ώρα να διοργανώσω  παρεα με τη φίλη μου Μαρια  μυστική πασχαλινή ανταλλαγή δώρων. Αν σας αρέσουν και σε σας οι εκπλήξεις, τα δωράκια η χαρά της προετοιμασίας συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής μέχρι 03/03/18.
Τώρα όσον αφορά το πακετάκι σας. Μπορείτε να στείλετε μια λαμπάδα, ένα πασχαλινό διακοσμητικό, ένα πασχαλινό αυγό ή ότι άλλο θέλετε που να έχει σχέση με το Πάσχα. Το δώρο μπορεί να είναι είτε χειροποίητο είτε αγοραστό.


 Επίσης θα πρέπει να ανεβάσετε φωτογραφία στην ομαδα μας στο Fb καθώς και σε όποιο άλλο Social media θέλετε χρησιμοποιώντας το hastag #secreteasterbunny.
Το δωράκι σας θα πρέπει να σταλεί  στον μυστικό σας παραλήπτη μέχρι τις 25 Μαρτίου (σφραγίδα ταχυδρομείου). Το δέμα σας θα πρέπει να σταλεί μέσω ΕΛΤΑ ως «δέμα» (δείτε το κόστος αποστολής για το δέμα σας εδώ) και εσείς θα πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσετε το tracking number του δέματος σας. Ο αριθμός αυτός (tracking number)  θα   σταλεί σε εμένα η τη Μαρία  μέσω μηνύματος για να μπορέσω να παρακολουθησω  την εξέλιξη της ανταλλαγής.
Καλη ανταλλαγή


My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates