Μην ξεχνάς μαμά, είσαι γυναίκα! Τα δικά μου μυστικά.

Συνεχίζοντας την πρόσκληση συζήτησης που ξεκίνησε η Μαρία από το Beauty Harmony και μετά από την πρόσκληση που μου έκανε η αγαπημένη και συνονόματη Δέσποινα aka Peloma Bo Q θα σας εκμυστηρευτώ τα δικά μου καθημερινά μυστικά!
Σίγουρα όντας και beauty blogger βλέπε All Beauty Included έχω μια μεγάλη συλλογή από καλλυντικά, μάσκες, είδη περιποίησης και ότι άλλο αφορά το beauty κομμάτι. Αγαπώ να ψάχνω νέα προϊόντα, νέες τεχνικές μακιγιάζ κτλ και να φανταστείς πριν ασχοληθώ και φτιάξω το blog μου δεν είχα ιδέα τι είναι το bronzer, highlighter. Μην νομίζετε βέβαια ότι κυκλοφορώ και στην πένα σαν αυτές από τα περιοδικά, όταν δεν έχω όρεξη και χρόνο κυκλοφορώ σαν το λέτσο κυριολεκτικά-χιχιχι-. Στα μυστικά μου τώρα :

1.Πολύ καλός καθαρισμός. Ίσως σας φανεί απαραίτητο βήμα και γνωστό σε όλες αλλά πολλές φορές το αμελούμε λόγω έλλειψης χρόνου (βλέπε εργαζόμενη μαμά, σύζυγός, νοικοκυρά). Ο σωστός καθαρισμός είναι το πιο βασικό βήμα για ένα καθαρό και υγιές πρόσωπο. Και όταν λέμε σωστό καθαρισμό δεν εννοούμε τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ που δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιώ εγώ για να καθαρίσω το πρόσωπο μου και να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου είναι :
  • Λαδάκι ή κάποιο διφασικό προϊόν για την αφαίρεση της μάσκαρα.
  • Νερό micellaire για να αφαιρέσω το πολύ μακιγιάζ.
  • Αφρός καθαρισμού για να πλύνω το πρόσωπο μου και να "τρίζει" από καθαριότητα.
2.Ενυδάτωση. Ένα επίσης σημαντικό βήμα είναι η ενυδάτωση. Το δέρμα μας δείχνει υγιές και το μακιγιάζ στρώνει πολύ καλύτερα. Πρέπει πάντα να επιλέγετε κρέμα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σας ανάλογα την εποχή και τον τύπο της επιδερμίδας σας.,

3.Λίγα και καλά. Πολλές φορές  ένα ελαφρύ μακιγιάζ είναι πολύ πιο όμορφο από ένα υπερπαραγωγή. Make up ή μια BB, ρουζ, λίγη μάσκαρα και ένα κραγιόν είναι ότι ακριβώς  χρειάζεται   για να δείχνεις όμορφη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Άσε που σου φτιάχνει και το κέφι!
Via.

4. Τελευταίο και πιο βασίκο φόρεσε το πιο όμορφο χαμόγελο σου! Είσαι μια κούκλα μανούλα!!!

Τέλος προ(σ)καλώ με τη σειρά μου την Μάρθα και το Martha is Blogging  και την Μαίρη και το Mommy Jammi
Περιμένω με αγωνία τα δικά σας μυστικά!
Δέσποινα.

My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates