Δύο λόγια ψυχής...

Μανουλες μου γλυκιες καλησπέρα!!! Σήμερα θέλω να σας πω δύο λόγια και δύο σκέψεις που με βασάνισαν αφότου γέννησα.
Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος ηθελα όσο τίποτα στο κόσμο να γέννηση φυσιολογικά και να θηλασω την μικρή μου. Πηγαινα σε σεμινάρια ανωδυνου τοκετού, σε εκδηλώσεις για θηλασμό διάβαζα αρθρα, βιβλία κτλ.
Όμως ή μικρή μου αποφασισα διαφορετικά. Ήταν ανάποδα!!! Δηλαδή με το κεφάλι ψηλά.
Πραγματικά δεν με πείραζε καθόλου που θα γεννούσα με καισαρική γιατί το μόνο που με ενοιαζε ήταν να γεννηθεί γέρο το παιδακι μου.
Όταν έφτασε ή ώρα να γέννηθει  και ήμουν πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι φοβόμουν τόσο πολύ και εκλαιγα και παρακαλούσα την Παναγίτσα να ειμιστε και οι δύο καλά όταν ξυπνησω,(έκανα ολική νάρκωση).
Όταν μετα την νάρκωση ξυπνησα πονουσα πολύ, είχα μελανιασει ολόκληρη αλλά δεν με ενοιαζε τίποτα άλλο παρά να είναι καλά ή μπεμπου μου!!!
Όταν με ανέβασαν στο δωμάτιο τη θηλασα για πρώτη φορά. Δεν έπιανε όμως το στήθος καλά. Είχα και περιεργη θυλη που τη δυσκόλευε. Τραυματίστηκε και ή θηλη και είχαμε και κάποια αλλά θέματα. Το παιδί είχε χάσει περισσότερο από το φυσιολογικό βάρος και αναγκαστικά να δώσω ξένο.
Όταν επιστρεψαμε στο σπίτι έκανα ότι μπορούσα για να πιει το γάλα μου μέχρι και νοσοκομειακό θηλαστρο νοικιασα με κανένα αποτέλεσμα. Έτσι το παιδί μου στράφηκε με ξένο.
Θα μου πείτε γιατί σας τ λέω αυτά;;;
Τα λέω για τις νέες μανουλες που πιθανόν να αντιμετωπίσουν παρόμοια θέματα, να μην στεναχωριουνται και να σκέφτονται μόνο ότι εκαναν το καλύτερο που μπορούσαν για το παιδί τους.
Και το λέω και για τις μανουλες και μη που θα κρίνουν αυτες τις μάνες να σκεφτούν ότι προσπάθησαν πολύ για να κάνουν το καλύτερο και πονεσαν πολύ σωματικά και ψυχολογικά για να γεννησει με καισαρική και να δώσει ξένο γάλα.
Συγνώμη αν σας κουρασα και σε ζαλισα.
Ευχομαι να είστε καλά εσείς και τα παιδάκια σας!!!

My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates