Book review : 219 ημέρες βροχη- Βακαλη Αφροδιτη.

Αγαπημένες μου μανουλες καλημερα. Επειδή θεωρώ ότι ή πιο κατάλληλη εποχή για ν διαβάσει κάποιος ένα βιβλίο είναι το καλοκαίρι λόγω περισσότερου ελεύθερου χρόνου κτλ αποφασισα σήμερα να σας μιλήσω για ακόμη ένα βιβλίο που διάβασα.
Πηγη.
Περιγραφή από το οπισθόφυλλο:

Βρεχει στη μικρή επαρχιακή πόλη. Μήνες ολόκληρους βρέχει διαρκώς νύχτα και μέρα. Κανένας δε θυμάται ξανά κάτι τέτοιο και όλοι απορούν. Πρώτα ήρθε το νερό, ασυγκράτητο ξεχύθηκε παντού, στους δρόμους, στα σοκάκια, μέσα στα σπίτια πάλευε να μπει. Ήρθε η υγρασία. Στον αέρα κάθισε, στους τοίχους, στα κόκαλα των ανθρώπων. Ήρθε κι η λάσπη, που κολλημένη πάνω στα παπούτσια τη σέρνανε μαζί τους. Η γκρίνια, η φαγωμάρα τούς κατάτρωγε. Φτάσαν στα όριά τους. Ώσπου συνήθισαν. Σιωπηλά το αποδέχτηκαν και συνέχισαν τη ζωή τους χολωμένοι. Τέλος, ήρθε και το μεγάλο κακό. Η συμφορά που αδιακρίτως χτύπησε τα σπιτικά τους. Ήρθαν οι φόνοι. Ο θάνατος. 
Σάββατο μεσημέρι βρήκαν το πρώτο θύμα, τη δωδεκάχρονη Κατίνα Τσαπακίδη. Ο Αστυνόμος Σκιάδας, ανήσυχος κι εξοργισμένος, ψάχνει να βρει το «ποιος» και το «γιατί». Κι αυτά που ανακαλύπτει τον τρομάζουν. Ο Τύπος, η κοινωνία, οι ανώτεροί του, μα πάνω απ’ όλα η συνείδησή του τον καταδιώκουν. Πολλά τα πρόσωπα, πολλά τα θύματα κι ο χρόνος τον πιέζει. Χάος γύρω του, βροχή και αίμα. Καράβι ακυβέρνητο ο κόσμος και ο Θεός απών. Ή μήπως όχι;

Ή γνώμη μου : 
Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι το δεύτερο της συγγραφέως.
Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που πραγματικά κρατάει αμιωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελος, χωρίς να σε κουραζει. Ένα ψυχολογικό θρίλερ που σε καθηλώνει. Μια ασταμάτητη χωρίς αιτια βροχή που τρομάζει την κοινωνία της επαρχιακης πόλης με πολλά αναπάντητα ερωτήματα που απαντώνται στο τελος. Εγώ πραγματικά ενιωσα ενα αίσθημα δικαιωσης για το τελος!!! Αξίζει πραγματικά να το διαβάζετε!!!

My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates