Postcrossing!!!

Καλημερα και Χρόνια Πολλά σε ολους!!!
Πηγη.
Θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια που επερνα το περιοδικο "Κατερίνα". Εκεί υπήρχε μια στήλη που διάφορες κοπέλες έλεγαν κάποια πραγματα για τον εαυτό τους και επιθυμουσαν να αλληλογραφησουν με αλλες κοπέλες. Έτσι και εγώ είχα αλληλογράφησει με πολλές κοπελες. Λάτρευα την προετοιμασία, τη διαδικασία να βάλω γραμματόσημα και να στείλω το κάθε γράμμα. Επίσης μεγαλη χαρά είχα όταν στο γραμματοκιβωτιο εβρισκα  κάποιο γραμμα.
Πηγη.
Τώρα πια που η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας έχουμε αντικαταστησει τα γραμματα με τα emails, δεν λέω καλά τα emails αλλά δεν έχετε νιώσει καμμία φορά νοσταλγία για τα χειρόγραφα γραμματα;;;
Πριν λίγο καιρό διάβασα ενα ποστ της Τρελλοτουριστριας  για το Postcrossing
Τι είναι το Postcrossing???
Ανταλλαγή καρτ ποστάλ με ατομα απο όλο τον κοσμο!!! Τέλειο ε;;;
Πως περνεις μέρος;;;
Απλα δηλωνεις συμμετοχη, ζητάς μια τυχαία διεύθυνση παραλήπτη και του στελνεις μια κάρτα. Για νέους χρήστες Μπορουν να στείλουν μέχρι 5 καρτες ταυτόχρονα και οσες καρτες στείλετε τόσες θα λάβετε απο τυχαίους παντα χρήστες!!!
Μαζί με την διεύθυνση θα σας δώσουν ενα κωδικό ID το οποίο θα πρεπει να γραψετε στην καρτουλα σας πριν την στείλετε.
Ο δικός μου χάρτης μέχρι στιγμής :
Εχω ηδη λαβει ηδη 11 καρτες : 3 απο τις Η.Π.Α, 2 απο Γερμανία, 2 απο Ηνωμένο Βασίλειο, 1 απο Λιθουανία, 1 απο Ελβετία, 1 απο Ολλανδία και 1 απο Ρωσια.
Αν θέλετε και εσείς να συμμετεχετε μπορείτε εδώ.
Πως σας φάνηκε αυτή η ιδέα???
Καλη συνέχεια !!!
Δέσποινα!!!


My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates