Bookworm #18: Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις και Ενα κεράκι για το ρινοκεράκι!Κέρδισε ενα απο τα δύο βιβλία!


Η σημερινή βιβλιοπαρουσίαση θα είναι λίγο διαφορετική!Δύο βιβλία,αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους μα και τα δύο με την δική τους ιδιαιτερότητα που τα κάνει να ξεχωρίζουν!Και έχουν ενα κοινό!Είναι ιδανικά βιβλία αν αναζητάς δωράκι για το δικό σου πλασματάκι η για κάποιο άλλο παιδάκι που ίσως γιορτάζει!Ένα βιβλίο με αρκετές πρωτιές που απο τον τίτλο και μόνο σε κάνει να το προσέξεις:''Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις''και απο την άλλη ενα βιβλίο που μιλάει για την ημέρα των γενεθλίων και φέρνει την υπογραφή του αγαπημένου Ευγένιου Τριβιζά!Δύο ξεκάθαρα πολλά υποσχόμενα βιβλία μόνο απο το εξώφυλλο τους!Και σε διαβεβαιώνω πως και το εσωτερικό τους περιεχόμενο έρχεται να σε εκπλήξει ευχάριστα και να σε χαροποιήσει ιδιαίτερα!
Και κάπου εδώ ήθελα να σημειώσω οτι τα παιδικά βιβλία δεν είναι μόνο για παιδιά!Ναι σαν πρώτο παραλήπτη έχουν φυσικά κάθε παιδί κάθε ηλικίας αλλα πολλές φορές έχουν κάτι να πουν και σε εμάς τους ενήλικες,για αυτό και εγώ προσωπικά διαβάζω κάθε παιδικό βιβλίο που μου στέλνουν για τα παιδιά και πραγματικά μόνο θετικά έχω λάβει απο όλο αυτό!
Μείνε μέχρι το τέλος του άρθρου,γιατι μια έκπληξη σε περιμένει σχετικά με αυτά τα δυο βιβλία,που το ενα έρχεται να σε συγκινήσει και το άλλο έρχεται για να σε διασκεδάσει!Φοβερός συνδυασμός;


Το βιβλίο που θα σε συγκινήσει....

''Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις''

Ένα βιβλίο γεμάτο μπαλόνια!


''Ενα βιβλίο ύμνος στην μοναδικότητα κάθε ανθρώπινου πλάσματος,στις αμέτρητες δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά του,αλλα και στην άνευ όρων αποδοχή και αγάπη των γονιών για το παιδί τους!''

Το βιβλίο που μιλάει στην καρδιά κάθε γονέα....κάθε γονέα που ονειρεύεται τα πάντα για το παιδί του,όλα τα καλά του κόσμου,μια ζωή παραμυθένια στρωμένη με ροδοπέταλα που θα μπορέσει να εκπληρώσει κάθε όνειρο του μεγάλο η μικρό!
Για όλους εμάς τους γονείς που σαν''θεατές''παρακολουθούμε την ζωή τους να εξελίσσεται και τα ίδια τα παιδιά μας να αλλάζουν μεγαλώνοντας!Να μεγαλώνουν και να ανοίγουν τα φτερά τους!Απλά μέχρι τότε σαν μικροί μάγοι και εμείς οι γονείς ελπίζουμε εως τότε να τους έχουμε μεταφέρει λίγη απο την μαγεία και τα ιδανικά της ζωής!Κάθε στιχάκι αυτού του βιβλίου,έρχεται να σε αγγίξει μέσα σου πραγματικά....
Γιατι απο την γέννηση τους ακόμα μας δείχνουν ενα δρόμο,εναν καινούργιο δρόμο μιας νέας ζωής,μιας ευτυχισμένης διαδρομής!Όμως και εμείς τους δείχνουμε απο την πρώτη μας αγκαλιά τον δρόμο προς την αγάπη άνευ όρων που θα τους γνωρίσουμε και θα τους προσφέρουμε!
Αξίες και ιδανικά για μια ζωή ονειρεμένη όπως τους αξίζει!Και μεγαλώνοντας ότι κι αν κάνει να είναι με αγάπη!


''Μακάρι να γίνεις σίγουρα ό,τι ονειρευτείς,μα ό,τι κι αν γίνεις τελικά εγώ θα σ'αγαπάω!''

Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως ενα γράμμα απο τον γονιό προς το μικρό του το παιδί που το βλέπει να μεγαλώνει και να τον παίρνει μαζί του στο ταξίδι αυτό,σαν συνοδοιπόρο ζωής που θα του κρατά το χέρι μέχρι το ίδιο να νιώσει την ασφάλεια να το αφήσει!

Συγκινητικό απο την πρώτη σελίδα.
Συναισθηματικό απο την πρώτη σελίδα.
Αληθινό απο την πρώτη σελίδα.
Για γονιό και παιδί.Για αυτή την σχέση ζωής!



Το ιδανικό δώρο για το παιδάκι σου που τόσο αγαπάς και θες με άλλον εναν τρόπο να τους το δείξεις!Να του το προσφέρεις μιλώντας του στην καρδιά!ς
Ιδανικό δώρο και για τους νέους γονείς που δεν θα βαρεθούν ποτέ να το διαβάζουν στα μικρά τους!

Βιβλίο: Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις
Συγγραφέας: Έμιλι Γουίνφιλντ Μάρτιν
Έκδοση: Σεπτέβριος του 2017
Μετάφραση: Μάρω Ταυρή
Σελίδες: 44

Ενα βιβλίο που αποτελείται απο στιχάκια με ομοιοκαταληξίας κάτι που αγαπάνε τα μικρά παιδιά και κάνει την ανάγνωση πιο εύκολη και εύστοχη!Η εικονογράφηση του ειναι πραγματικά μοναδική,παραμυθένια με απαλές παστελ αποχρώσεις μιας άλλης εποχής λίγο πιο vintage και με τόσο τρυφερές εικόνες σαν φωτογραφίες που έχουν αποτυπώσει αναμνήσεις!
Πόση έμπνευση μπορεί να σου δώσει ενα καλό βιβλίο σαν αυτό,πόσα λόγια μπορεί να σου βγάλει για να το περιγράψεις!


Αξίζει να σημειώσουμε τις πρωτιές τους:

-Καλύτερο εικονογραφημένο βιβλίο της χρονιάς για το amazon,το B&n και τη Huffington post!
-Για 52 εβδομάδες στη λίστα των best seller των New York Times!

Βρες το βιβλίο εδώ



Το βιβλίο που θα σε διασκεδάσει....

''Ένα κεράκι για το Ρινοκεράκι''

''Μπα γιατι δε σβήνει αφού του κάνω φου και φου;''


''Ενα πρωί, ο Ροδόλφος το ρινοκεράκι βλέπει στο τραπέζι του σαλονιού μια πελώρια, λαχταριστή τούρτα και στη μέση της τούρτας ένα κόκκινο κεράκι να τρεμοσβήνει.  Δεν έχει παρά να σβήσει το κεράκι και να φάει την πεντανόστιμη τούρτα! Το κεράκι όμως είναι πολύ ζόρικο. Όσο και να φυσάει, όσο και να ξεφυσάει, ο Ροδόλφος δεν καταφέρνει να το σβήσει. Τότε πεισμώνει. Αφού δεν μπορεί να το σβήσει φυσώντας, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει άλλους τρόπους. Τι τρόπους; Τρόπους πρωτότυπους, τρόπους απίθανους και ξεκαρδιστικούς, τρόπους που ούτε μπορείτε να τους φανταστείτε! Ένα βιβλίο που θα κάνει τις γιορτές των γενεθλίων σας χίλιες φορές πιο διασκεδαστικές!''


Ενα βιβλίο αφιερωμένη στην ημέρα των γενεθλίων ενος ρινόκερου!
Γιατι πραγματικά πόσο σημαντική είναι η μέρα των γενεθλίων μας;Ειδικά για ενα μικρό παιδί που κάθε χρόνο ανυπομονεί για την ημερα αυτή,για να μεγαλώσει λίγο ακόμα!


Μόνο που κάποιες φορές κάποιες γιορτινές μέρες σαν αυτές των γενεθλίων μπορεί να φαντάζουν λίγο διαφορετικές και να κρύβουν εκπλήξεις!Να σαν την ημέρα γενεθλίων για το μικρό ρινοκεράκι που μοιάζει με μια περιπέτεια ολόκληρη!Το ρινοκεράκι έχει βάλει σκοπό να καταφέρει να σβήσει το κεράκι του που για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν σβήνει με τίποτα!
Θα καταφέρει άραγε να το σβήσει;Η θα ανακαλύψει τον λόγο που δεν μπορεί να τα καταφέρει;Αλήθεια τι μπορεί να φταίει;Αφού βάζει όλη του την δύναμη,όλα του τα μέσα και....τίποτα!
Μια ολόκληρη περιπέτεια για ενα κεράκι που αντιστέκεται στο να κάνει αυτο που προορίζεται!


Μια ιστορία που εκτυλίσσεται με πολύ χιούμορ και πετυχημένη ακριβή περιγραφή μέσα απο στιχάκια με ομοιοκαταληξία που καποια απο αυτά συχνά επαναλαμβάνονται,κατι που αρέσει στους μικρούς αναγνώστες!
Ενα παραμύθι πολύ ευχάριστο στην ανάγνωση,με αρκετά εύκολο λόγο και πολύ όμορφη εικονογράφηση με φανταστικές εικόνες που ζωντανεύουν!


Ενα παραμύθι που τα περιέχει όλα!Ιστορία αλλα και δραστηριότητες απασχόλησης για τον μικρό αναγνώστη που καλείται στο τέλος του βιβλίου να παίξει,να ζωγραφίσει,να αντιστοιχήσει εικόνες,να ανακαλέσει στιγμές απο την ιστορία που μόλις διάβασε η άκουσε,να κολλήσει αυτοκόλλητα!


Βιβλίο: ''Ενα κεράκι για το Ρινοκεράκι''
Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς
Σειρά βιβλίων: Παραμύθια Ντορεμύθια με αυτοκόλλητα και πρωτότυπα ρομβοκόλλητα
Ζωγραφιές: Λάμπρος Κατσαντώνης
Σελίδες: 104
Εξώφυλλο: σκληρο


Μέσα απο την διασκεδαστική του ιστορία αλλα και γραφεί τελικά καταφέρνει να περάσει και ενα μήνυμα για τους μικρούς μας φίλους!Πιο ειναι αυτό;
Η έννοια της υπομονής,η αξία της υπομονής σε αντίθεση με την βιασύνη που μόνο μπελάδες φέρνει!

Και ποιος δεν γνωρίζει την πένα του Ευγένιου Τριβιζά στον κόσμο των παραμυθιών τόσα χρόνια να μεγαλώνεις γενιές και γενιές παιδιών!


Το συγκεκριμένο βιβλίο ειναι ιδανικό δώρο γενεθλίων!
Αλλα και όλη η σειρά με τα συγκεκριμένα παραμύθια αξίζουν πραγματικά την προσοχή σου!



Βρες το βιβλίο εδώ
Βρες όλη την σειρά Παραμύθια Ντορεμύθια εδώ

Βρες τις εκδόσεις μεταίχμιο:site,facebook,instagram




Και επειδή το thesmellofmommy γιορτάζει και συγκεκριμένα ενα απο τα παιδάκια αυτού του blog μας,το μεγάλο μου αγοράκι ο Έρως μου εχει γενέθλια κλείνει τα 3 χρόνια ζωής και σας κάνει δώρα!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΙΚΗΤΕΣ!ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ!Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ INSTAGRAM!

όροι διαγωνισμού:
1).να είστε μέλος του blog thesmellofmom  ως αναγνώστης-ακόλουθος απο οποιοδήποτε λογαριασμό σας
2).να με ακολουθείτε στο προσωπικό μου προφίλ στο instagram @katianikos
3).να κάνετε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ
4).Να κάνετε like στην σελίδα των εκδόσεων μεταίχμιο εδώ και follow στον λογαριασμό τους στο instagram εδώ
3).είτε εδώ,είτε στο αντίστοιχο post στο instagram να αφήσετε ενα σχόλιο σας για την έγκυρη συμμετοχή σας,ας πούμε πως σας φάνηκαν αυτά τα μοναδικά βιβλία;

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει για 2 εβδομάδες δηλαδή εως 11 Μαΐου και οι τυχεροί θα ανακοινωθούν και σε αυτό το post και στο instagram!Ο ένας τυχερός θα κερδίσει το βιβλίο''τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις''και ο άλλος τυχερός το''ενα κεράκι για το ρινοκεράκι''
Να σημειώσω για αποφυγή παρεξηγήσεων πως:
-Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπο τους απο τον Πολυχώρο Μεταίχμιο(Ιπποκράτους 118,Αθήνα)
-Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης.

Ο διαγωνισμός αφορά τους κατοίκους της χώρας μας!







My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates