Διαγωνισμός με δώρο βιβλίο "Τι κρατάει η μαμά"

Σήμερα επιστρέφω με ένα νέο διαγωνισμό σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός.
Μια τυχερή μανούλα θα κερδίσει το βιβλίο "Τι κρατάει η μάμα" της Παναγιωτας Πληση.

Λίγα λόγια για το βιβλίο :
Η μαμά κάθεται στον καναπέ και κρατάει το κεφάλι της. Γιατί η μαμά κρατάει το κεφάλι της και γιατί δεν το κρατάει και ο μπαμπάς; «Μαμά, γιατί κρατάς το κεφάλι σου;» «Το κρατάω γιατί είναι ένα στενοχωρημένο κεφάλι!» Γιατί η μαμά είναι στενοχωρημένη και πώς άραγε μπορεί να πάψει να είναι; Ένα βιβλίο που αγγίζει το σύγχρονο πρόβλημα της ανεργίας μέσα από την παιδική ματιά του ήρωα της ιστορίας.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα :
Η ΠΛΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει κάνει παιδαγωγικές σπουδές στην Ελλάδα και στην Κύπρο και έχει παρακολουθήσει μαθήματα θεάτρου στην ΑΘήνα. Εργάστηκε ως δασκάλα σε δημόσια δημοτικά σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου. Έχει βραβευτεί τρεις φορές με το Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας της Κύπρου, με τον Έπαινο του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, ενώ βιβλία της έχουν συμπεριληφθεί στην Μικρή Λίστα Βραβείων του Διαβάζω και του Αναγνώστη. Από το 2014 ασχολείται συστηματικά με τη συγγραφή και τη συμμετοχή της ως εισηγήτρια σε σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και φοιτητές. Τα βιβλία της, Κλέφτης ονείρων, Η τεμπελοπόλη Πόλη Πόλη, Δεν είμαι τέρας, σου λέω!, Μα, μπαμπά, είναι χάλια! κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Κέδρος. Αυτό είναι το πρώτο βιβλίο της που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
Για να παρετε μέρος απλα συμπληρωστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής :


a Rafflecopter giveaway

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 08/02/2016 και ώρα 12:00
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
*Το δώρο είναι ευγενική προσφορά των Εκδόσεων Ψυχογιος και τους ευχαριστώ πολύ!
**Χορηγός επικοινωνίας :  KERDISETO
***Update 8/2. Ή κλήρωση πραγματοποιήθηκε μέσω του rafflecopter. Ή τυχερή νικήτρια είναι η Μαριάνθη Α. Συγχαρητήρια στη τυχερή!!! Έχει 48 ώρες να μας στείλει τα στοιχεία της στο email allbeauyincluded@gmail.com.
Ευχαριστουμε όλους για την συμμετοχη,τις Εκδόσεις Ψυχογιός για την ευγενική χορηγία καθώς και το KERDISETO για την προώθηση του διαγωνισμου. Σύντομα ακόμη περισσότεροι διαγωνισμοί!!!



My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates