Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Διαγωνισμός με δώρο βιβλίο "Τι κρατάει η μαμά"

Σήμερα επιστρέφω με ένα νέο διαγωνισμό σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός.
Μια τυχερή μανούλα θα κερδίσει το βιβλίο "Τι κρατάει η μάμα" της Παναγιωτας Πληση.

Λίγα λόγια για το βιβλίο :
Η μαμά κάθεται στον καναπέ και κρατάει το κεφάλι της. Γιατί η μαμά κρατάει το κεφάλι της και γιατί δεν το κρατάει και ο μπαμπάς; «Μαμά, γιατί κρατάς το κεφάλι σου;» «Το κρατάω γιατί είναι ένα στενοχωρημένο κεφάλι!» Γιατί η μαμά είναι στενοχωρημένη και πώς άραγε μπορεί να πάψει να είναι; Ένα βιβλίο που αγγίζει το σύγχρονο πρόβλημα της ανεργίας μέσα από την παιδική ματιά του ήρωα της ιστορίας.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα :
Η ΠΛΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει κάνει παιδαγωγικές σπουδές στην Ελλάδα και στην Κύπρο και έχει παρακολουθήσει μαθήματα θεάτρου στην ΑΘήνα. Εργάστηκε ως δασκάλα σε δημόσια δημοτικά σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου. Έχει βραβευτεί τρεις φορές με το Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας της Κύπρου, με τον Έπαινο του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, ενώ βιβλία της έχουν συμπεριληφθεί στην Μικρή Λίστα Βραβείων του Διαβάζω και του Αναγνώστη. Από το 2014 ασχολείται συστηματικά με τη συγγραφή και τη συμμετοχή της ως εισηγήτρια σε σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και φοιτητές. Τα βιβλία της, Κλέφτης ονείρων, Η τεμπελοπόλη Πόλη Πόλη, Δεν είμαι τέρας, σου λέω!, Μα, μπαμπά, είναι χάλια! κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Κέδρος. Αυτό είναι το πρώτο βιβλίο της που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
Για να παρετε μέρος απλα συμπληρωστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής :


a Rafflecopter giveaway

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 08/02/2016 και ώρα 12:00
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
*Το δώρο είναι ευγενική προσφορά των Εκδόσεων Ψυχογιος και τους ευχαριστώ πολύ!
**Χορηγός επικοινωνίας :  KERDISETO
***Update 8/2. Ή κλήρωση πραγματοποιήθηκε μέσω του rafflecopter. Ή τυχερή νικήτρια είναι η Μαριάνθη Α. Συγχαρητήρια στη τυχερή!!! Έχει 48 ώρες να μας στείλει τα στοιχεία της στο email allbeauyincluded@gmail.com.
Ευχαριστουμε όλους για την συμμετοχη,τις Εκδόσεις Ψυχογιός για την ευγενική χορηγία καθώς και το KERDISETO για την προώθηση του διαγωνισμου. Σύντομα ακόμη περισσότεροι διαγωνισμοί!!!



Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ένα χειμωνιάτικο πρωινό!

Από το πρωί που θα ξυπνησω τρέχω για να τα προλαβω όλα -ναι ξέρω δεν είμαι η μονη- 
Πολλές φορές νομιζω ότι το 24ωρο απλά δεν μου φτάνει. 
Και εκτός από όλα αυτά που εχω να κάνω όλη μέρα έχω και το ανχος και την αρνητικοτητα μέσα στο κεφάλι μου. Γιατί ναι είμαι από τους ανθρώπους που δεν έχουν θετικό πνεύμα , ΜΕΓΑ λάθος!!!
Και εκεί που νιώθω ότι θα σκασω βλεπω αυτό :
Πόση ομορφιά έχω κυριολεκτικά μέσα στην πόρτα μου και εγώ κάθομαι και σκαω για ανούσια πράγματα -τις περισσότερες φορες-. 
Δίνω υπόσχεση στο εαυτό μου ότι όταν νιώθω πιεσμένη ή πεσμένη ψυχολογικά απλά θα κοιταω έξω από το παράθυρο μου.
Φιλία!!!

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Μια αγκαλιά μόνο για σένα!

Πηγή.
Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα αγκαλιάς. Τι όμορφη μέρα. Υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και πιο ζωτικό από μια αγκαλιά;

Ή αγκαλιά είναι βάλσαμο για τον πόνο, την μοναξιά, το άγχος , τα καθημερινά προβλήματα ή μάλλον για τα πάντα.
Πόση ανακούφιση, χαρά και ηρεμία νοιωθω όταν ειμαι στην αγκαλιά της μονάκριβης μου ή του αντρουλη μου;
Νιώθω σαν να λύθηκαν όλα μου τα προβλήματα, οι έννοιες μου εξαφανίστηκαν και νοιωθω τόσο δυνατή, τόσο ασφαλης- ναι αυτή είναι η σωστή λεξη-

Είμαι σίγουρη πως νοιωθετε και εσείς το  ίδιο.
Γιαυτό σας εύχομαι να κάνετε τόσες  πολλές αγκαλιες όχι μόνο σήμερα αλλά και κάθε μερα.
Και από εμένα μια τεράστια διαδικτυακή αγκαλιά για όλες σας!!!
Σας φιλώ γλυκά!!!

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Readathon 2016: Το κορίτσι του τρένου!

Πηγη.
Καλησπέρα ομορφιές μου! Πριν λίγο καιρό σας είχα μιλήσει για μια προ(σ)κληση διαβάσματος που περνώ μερος και διοργανώνει το So much reading
Πριν λίγες μέρες τελειωσα το πρώτο βιβλίο από τα 13 που έχω βάλει στόχο και θέλω να σας πω την γνώμη μου.
Τίτλος βιβλίου: Το κορίτσι του τρένου.
Συγγραφέας: Πόλα Χόκινς.
Κατηγορία #readathon : Ένα βιβλίο για το οποίο μιλάνε όλοι.
Περιγραφή :
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ
Η Ρέιτσελ παίρνει το ίδιο τρένο κάθε πρωί. Ξέρει ότι θα σταματήσει στον ίδιο σηματοδότη, την ίδια ώρα, και θα αντικρίσει τα ίδια σπίτια δίπλα στις ράγες. Αρχίζει, μάλιστα, να νιώθει οικεία με το ζευγάρι που ζει σ’ ένα από αυτά. «Τζες» και «Τζέισον» τους αποκαλεί. Η ζωή τους, στα δικά της μάτια, είναι τέλεια. Μακάρι να μπορούσε και η Ρέιτσελ να είναι τόσο ευτυχισμένη.

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Και μια μέρα βλέπει κάτι που τη σοκάρει. Κρατάει μόλις μία στιγμή μέχρι να ξεκινήσει και πάλι το τρένο, αλλά είναι αρκετό. Κι αυτό αλλάζει τα πάντα. Τώρα η Ρέιτσελ έχει την ευκαιρία να γίνει μέρος της ζωής που παρακολουθούσε από μακριά. Τώρα ήρθε η ώρα να το καταλάβουν κι εκείνοι: είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα κορίτσι του τρένου…

Ένα καταιγιστικό ψυχολογικό θρίλερ, στα χνάρια των επιτυχιών Το κορίτσι που εξαφανίστηκε καιΑμνησία.

Ή γνωμη μου: Ένα υπέροχο βιβλίο που πραγματικά κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία σελίδα. Μέχρι το τελος δεν μπορείς να καταλάβεις ποιος είναι ο δολοφόνος και συχνά σε μπερδεύει και σου κινεί την περιεργεια να συνεχίσεις.
Βαθμολογία: 5/5.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Πάνες pufies!!!

Όπως όλες οι μανουλες έτσι και εγώ είχα το άγχος να βρω τις ιδανικές πάνες για το ευαίσθητο δερματακι του μωρού χωρίς όμως να ξοδεψω μια περιουσία.
Έτσι δοκιμασα τις πάνες Pufies.
Οι συγκεκριμενες πάνες εκτός από την οικονομική του τιμή έχουν και υπέροχα σχέδια

 Κάθε πακέτο έχει μέσα δύο διαφορετικά σχέδια.
Τώρα όσον αφορά την απορροφητικότητα τους, τις εβαλα στη μικρή μου το βράδυ και το πρωί που ξύπνησε δεν είχαμε διαρροές και πιστέψτε με με όλες τις άλλες πάνες που έχουμε δοκιμάσει είχαμε ατυχήματα γιατί ναι έχουμε δοκιμάσει ότι κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.
Επίσης μπορούσε η μικρή μου να παιζει, να τρέχει όλη μέρα και να μην φοβάμαι ότι μπορεί να ξεκολλήσει η πάνα της.


Θα ηθελα να προσθεσω οτι ή  κόρη μου επειδή έχει ευαίσθητο δέρμα και πολλές πάνες  της κάνουν αλλεργίες , δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα με τις pufies.
Επίσης αυτο που παρατηρησα είναι ότι δεν μυρισαν ασχημα όπως άλλες πάνες του εμπορίου.
Μου έκανε δε πολύ μεγάλη εντύπωση ότι οι pufies δεν περιέχουν:
-Γνωστά αλλεργιογόνα
-Χωρις άρωμα ή οινόπνευμαοινόπνευμα
-Χωρίς τοξινες
-Χωρίς λατεξ
-Μη τοξικές χρωστικές ουσίεςουσίες
Και χωρίς χρήση χλωρίου.
Αυτο με  κανει να έχω το κεφάλι μου ήσυχο στην ποιότητα το προϊόντος που ερχετε σε επαφή με την ευαίσθητη περιοχή του μωρού μου.
Και ή μικρή μου λάτρεψε τα υπέροχα σχέδια!!!
Τώρα πια τέρμα το τρεξιμο στα σούπερ μάρκετ για το ποτέ έχουν προσφορά στις πάνες. Βρήκαμε τις πάνες που μας ικανοποιούν ,με υπέροχα σχέδια και καλή τιμή!!!Τις βρίσκεται εδώ.





Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ!

                    ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ!

Πολλες μαμαδες αναρωτιούνται εαν αξίζει η αγορα ενός υπνόσακου για το μωρό τους!Μεσα σε αυτες τις μαμαδες ήμουν κι εγώ λίγο καιρό πριν αποφασίσω τελικα να αγορασω εναν υπνόσακο για τον μπεμπη μου!Ποιοι λόγοι σταθηκαν αφορμή για να ψαξω το θεμα του υπνόσακου και να θελήσω να αγορασω;Αρχικα ήρθε ο Χειμώνας και οι κρύες νύχτες που όλοι μας συνηθίζουμε να σκεπαζόμαστε με ενα παπλωματακι στο κρεβατακι μας,όμως δεν ισχύει το ίδιο για τα μωρα καθώς υπαρχουν διαφοροι κίνδυνοι όπως πνιγμού εαν σκεπασεις το παιδί ενώ κοιμαται το βραδυ στο κρεβατι του και κοιμασαι και εσύ αρα δεν το ελεγχεις!Ο δικός μου μπόμπιρας όπως τα περισσότερα παιδακια ειχε την περιεργια να βαζει οποιαδήποτε κουβερτούλα κλπ.στο πρόσωπο του ως παιχνίδι(παιχνίδι όμως επικίνδυνο αφού δεν μπορεί να την ξανα βγαλει απο το προσωπακι του,πανικοβαλλοντας ετσι και βαζοντας σε κίνδυνο να μην μπορεί να αναπνεύσει)Φυσικα μιλαω για βρεφη ανω των 4-5 μηνών και όχι για νεογγεννητα που ακόμα δεν κανουν τετοιες κινήσεις και μπορείς να τα σκεπασεις αφοβα!Όσο το παιδί μεγαλώνει,μεγαλώνουν και καποιοι κίνδυνοι!Ενας προβληματισμός μου λοιπόν ήταν πως την νύχτα θα κοιμαται ζεστα χωρίς φόβο;Μια ήταν η λύση!Ο υπνόσακος!Εαν όμως τον βόλευε εαν όχι;Τελικα μας βόλεψε και τώρα τον εχουμε εδώ και 2 μήνες σε καθημερινή χρήση!Το θεμα είναι και η σωστή επιλογή υπνόσακου γιατι υπαρχουν διαφορα είδη και στυλ!Δείτε καποιες φωτογραφίες για να καταλαβετε:
απο τους πιο γνωστούς ο κλασσικός με ποδαρακια και χερακια σαν φόρμα,που για εμενα όμως δεν μου αρκούσε,ήθελα κατι σαν να το σκεπαζει,να ειναι μεσα τα ποδαρακια του(τα χερακια δεν γίνεται,θελει ελευθερία κινήσεων)και γενικα όλο του το σωματακι,για αυτό εψαξα κατι αλλο το αλλο είδος ο ''σακος'' δηλαδή αυτό:
Κι αυτό βρήκα πολύ γρήγορα κι εύκολα γιατι αρχικα ερωτεύτηκα το σχεδιο του που θα δείτε παρακατω:
Η πιο χαριτωμένη, ατίθαση ιπτάμενη αγελάδα διακοσμεί κεντημένη αλλα και τυπωμένη σε απαλό ροζ και γκρί συνδυασμό, όλη την προίκα του μωρού. Υπνόσακος εμπριμέ στην μπροστινή του πλευρά με κέντημα στην μέση και διπλό φερμουάρ για καλύτερη εξυπηρέτηση, γκρί πλάτη κουκούλα με διακοσμητικά χαριτωμένα αυτάκια.
να κι ο δικός μου μπόμπιρας στον υπνόσακο του!

Δεν είναι τελειος;Μου αρεσε πολυ το σχεδιο του και η κουκούλα με τα αυτακια(πολύ πρωτότυπο)και τα χρώματα του που βγαζουν κατι πολύ γήινο!Ειναι απο 100%βαμβακι,η ονομασία του ειναι cow υπνόσακος της εταιρίας kentia!Εγώ τον πήρα απο το https://www.cozycotton.gr/ στη τιμή των 26,18ευρώ!Για όσες μανούλες αναρωτιούνται,το παιδί και με αυτο το είδος υπνόσακου μπορεί να γυρίσει πλαι και μπρούμυτα και γενικα να κινείται ανετα!Εγω λοιπόν σας τον προτείνω!Για να κοιμαται το μωρακι σας ζεστα και ήρεμα!Εσείς εχετε επιλεξει ήδη καποιον υπνόσακο για το βρεφος σας η είστε στη σκεψη ακόμα;







Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Beauty Euphoria pack "Νέα μαμά"

Σήμερα ανοίγουμε παρέα το πρώτο συνδρομητικό κουτί από φαρμακείο και το We love pharmacies σε μια σπέσιαλ έκδοση ειδική για μέλλουσες και νέες μανουλες.

Τα προϊόντα αυτά είναι καλλυντικά αγνά, φυσικά χωρίς χρήση χημικών που συστήνονται σε εγκύους και θηλάζουσες.
-Agnotis revitalising face milk 200ml. 19€ full size.
-Agnotis Revitalising lotion 200ml.Alcohol free 18€ full size.

-Φυσικό σφουγγάρι ειδικό για βρέφη. 3,25€.
- Δείγματα από την Bioderma atoderm cream και από τις πάνες Agnotis για 2-5 και 4-9 κιλά.
Καθώς επίσης και μερικά μικρά δωράκια για τα παιδάκια.
Το πακέτο κόστιζει 20€, το βρίσκεται εδώ.
Ή συνολική αξία του πακέτου είναι 41€, οπότε θεωρώ ότι είναι μια καλη επένδυση και τα προϊόντα πολύ αξιόλογα.
Τις πάνες τις έχω αγοράσει για την μικρή μου παλαιότερα και είχα μεινει πολύ ευχαριστημένη.
Τέλος θα ηθελα να επισημανω ότι με την αγορά του "Νέα μαμά" το We love pharmacies προσφέρει 1€ στο "Χαμόγελο του παιδιού".
Ένα πολύ καλο και χρήσιμο  δώρο για εγκυουλες και νέες μανουλες.

Tips για αποτοξίνωση μετά τις γιορτές!!!

Πηγη.
Τώρα που οι γιορτές και επίσημα πέρασαν και αφού τα λαχταριστα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες ίσως άφησαν κάποια παραπάνω γραμμάρια -ναι γραμμαρια- ίσως ήρθε η ώρα για να κάνουμε μια αποτοξίνωση στο σώμα μας.
Κάποια βασικά βήματα που θα μας βοηθήσουν να φύγουν τα περιττά γραμμάρια αλλά και να νιώσει πιο υγιείς ο οργανισμός μας.
Αρχικά θα πρεπει να πίνουμε πολύ νερο, τουλάχιστον 8 ποτήρια την ημέρα.
Να τρώμε πολλά φρούτα και λαχανικά.
Να αποφύγουμε τα γλυκά και τη ζάχαρη όσο γίνεται.
Να αποφύγουμε τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες όπως το ψωμί.
Να μειώσουμε λίγο τις μερίδες που τρώμε συνήθως.
Να αποφύγουμε τα πολλά λίπη και τηγανιτά.
Και να γυμναστουμε λιγάκι -ίσως λίγο περπάτημα, ξέρω ότι είναι δύσκολο -
Θα ηθελα να σημειωσω ότι δεν ειμαι διατροφολογος ούτε ειδική απλά δίνω κάποια απλά τιπς από την καθημερινή ζωή.
Φιλία πολλά!!!

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Μισός χρόνος ζωής!6 μηνών!

                        Μισός χρόνος ζωής!6 μηνών!


Πέρασαν 6 μήνες,7 πλέον 8!Πόσο γρήγορα μεγαλώνεις καθε μήνα και κατι καινούργιο μας επιφυλασεις!
Τον 6ο μήνα λοιπόν το πιο σημαντικό που γίνεται είναι η διακοπή της αποστείρωσης!Κατι που ουσιαστικα γίνεται απο την ώρα που το μωρό αρχίζει να τρώει,να πίνει νερό κλπ.Τυπικα γίνεται όμως τον 6ο μήνα!Η συσκευή αποστείρωσης μπαίνει στην ακρη και υπαρχει πια μια ελευθερία περισσότερη και ενα αγχος λιγότερο!Οι πιπίλες και οι θηλές μπιμπερό αλλαζουν μεγεθος,πηγαίνοντας στο νούμερο 2 για 6-18μηνών!Πλεον καθεσαι στο καρεκλακι φαγητού για να τρως την φρουτόκρεμα και το απογευματινό σου γεύμα ανετα!Σου πήραμε και υπνόσακο που θελαμε να δοκιμασουμε για να κοιμασαι ζεστα,όμως για αυτό θα ακολουθήσει ξεχωριστό post!Περιττό να πω για τις βόλτες που παμε όλοι μαζί όπως στην Αθήνα με το καρότσι μας!Στην αρχή σε βαζαμε στο μαρσιπο,τώρα στο καρότσι και παμε βόλτες!
Για 6μήνες σε είχα αποκλειστικα εγώ,οι πρώτοι 6 σημαντικοί μήνες της ζωής σου ήταν με την μαμα(και τον μπαμπα φυσικα απλα λόγω εργασίας εννοώ τον περισσότερο χρόνο)σε μεγαλωσα όπως αποκλειστικα ήθελα εγώ και πίστευα εγώ σωστα χωρίς να θελω καμία βοήθεια απο τον περίγυρο και καμία συμβουλή,όχι εγωιστικα αλλα επειδή πήρα τον ρόλο της μητερας σοβαρα και ήθελα ακόμα κι αν κανω λαθη να είναι τα δικα μου λαθη και απο αυτα να γίνομαι καλύτερη μητερα για εσενα μεγαλώνοντας μαζί σου και εγώ και η εμπειρία μου ως μανούλα πλεον!Παντού σε περναμε μαζί βόλτες κλπ.δεν ήθελα να σε αφήνω πουθενα σε ήθελα παντού μαζί μου και ετσι ήταν!6 μήνες σου αφιερώθηκα πλήρως και ήταν η καλύτερη περίοδο της ζωής μου να σε βλεπω να μεγαλώνεις και να αλλαζεις τόσο γρήγορα απο ημερών απο νεογγενητο,σε μηνών σε ανθρωπακι κανονικό πια!Απίστευτη εμπειρία που εχω να την διηγούμαι!Και τώρα φυσικα είμαι δίπλα σου και είσαι στην φροντίδα μου όμως τώρα εδώ και λίγο καιρό η μανούλα αρχισε σχολή οπότε αναγκαστικα υπαρχουν καποιες ώρες της ημερας που δεν μπορούμε να είμαστε μαζί και πρεπει να σε προσεχει καποιο αλλο δικό μου αλλα και δικό σου ατομο για να μπορώ να πηγαίνω στη σχολή μου!Η αλήθεια είναι οτι είσαι μικρούλη ακόμα και δεν είμαι σίγουρη εαν είναι το καλύτερο για σενα αυτή η μικρή μου απουσία απο την καθημερινότητα σου,όμως αργότερα ίσως καταλαβεις ότι σταθηκε μια ευκαιρία αυτή για την μανούλα και αν δεν την αρπαζα τώρα ίσως να μην την είχα ξανα!Αλλωστε είμαι μια μανούλα ετών 21!Αυτό τα λεει όλα,όμως θελω να γραψω ενα ξεχωριστό post για την ζωή μιας νεας ηλικιακα μανούλας ως σύζυγος,μητερα και φοιτήτρια πως είναι η καθημερινότητα μήπως βοηθήσω κι αλλες νεες μανούλες και περασω καποιο μήνυμα που θα ήθελα!Οπότε σύντομα περισσότερα σε επόμενο αρθρο!Όπως και να εχει θα είμαι κοντα σου για αυτό παρακαλώ τον Θεό να με εχει καλα για εσενα αγγελούδι μου!


Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Ευχές για την νέα χρονια+ readathon!!!

Καλημέρα και καλή χρόνια σε όλους!!!
 Πηγή.
Εύχομαι σε σας και τις οικογένειες σας Υγεία, αγάπη και ευτυχία!!! Η νέα χρόνια να σας φέρει ότι σας στέρησε  η προηγούμενη!!!
Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα challenge που συμμετέχω.Ονόματι readathon2016.
 Το είδα από την γλυκιά Polyanna και το έχει ξεκινήσει από πέρυσι το So much reading.
Εγώ συμμετέχω φέτος για πρώτη φορά! Τι ειναι όμως το readathon2016. Ουσιαστικά είναι ένας "μαραθώνιος" διαβασματος βιβλίων. Όχι όμως οποιοδήποτε βιβλίων, αλλά βιβλίων με συγκεκριμένο θέμα,τίτλο κτλ.
Πηγη.
Οι βασικοί στοχοι είναι να διαβάσεις από τις συγκεκριμένες κατηγορίες 13,26 ή 52 βιβλία μέσα στο 2016. Εγώ ξεκιναω από τα χαμηλά δηλαδή 13 βιβλία. Όσες σας ενδιαφέρει μπορείτε να βρειτε περισσότερες πληροφορίες,εδώ.
Ελπίζω να τα καταφέρω!!! Εσείς συμμετέχετε σε κάποιο challenge;
Φιλία!!!
*Μην ξεχνάτε το διαγωνισμό μας με δώρο ένα γούρι,εδώ.
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates