Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Διαγωνισμός με δώρο μια λαμπάδα!!!

Επειδή το Πάσχα είναι προ των πυλών δεν θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε χωρίς λαμπαδουλα για ενα τυχερό αγοράκι ή κοριτσάκι!!!
Για να πάρετε μέρος συμπληρωστε  την παρακατω φόρμα :


a Rafflecopter giveaway
Για να είναι εγκυρές οι συμμετοχές οι απαντήσεις πρέπει να γίνονται μέσα στον πίνακα.

O καθένας μπορεί να συμπληρώσει περισσότερες συμμετοχές συλλέγοντας πόντους για κάθε μια συμμετοχή!!! Απλά όσα περισσότερα τόσες μεγαλύτερες οι πιθανότητες να κερδίσετε!!!Σήμειωση: Αν κάποιο link δεν ανοίγει όταν το πατάτε, κάντε απλά αντιγραφή & επικόλληση τον κωδικό!

Το giveaway κλείνει στις 30 Μαρτιου 2015!
Ο νικητής θα είναι ένας!
Ευχαριστούμε πολύ!

Καλή τύχη σε όλους & όλες!!!

Ο διαγωνισμός γίνεται για διαφημιστικούς λόγους και για προώθηση του blog!
*** To δώρο είναι αγορασμενο με δικά μου χρηματα!
Το Facebook & λοιπές εταιρίες δεν έχουν καμμία σχέση με το διαγωνισμό μας!

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους όσους μας προβάλουν απο την σελίδα τους πως θα έχουν μια θέση στους χορηγούς του εκάστοτε διαγωνισμού που προβάλουν.
Καλή συνεχεια!!!
Δέσποινα!!!

Τι προϊόντα να επιλεξω για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας του μωρού μου;

Ενα μεγαλο ανχος για όλες τις μαμάδες και κυρίως για τις νέες μαμάδες είναι τα προϊόντα περιποίησης της ευαίσθητης επιδερμίδας του μωρού σας. Τι θα πρεπει όμως να κοιτάξετε για να επιλέξετε τα σωστα προϊόντα;;;
Αυτό που πρεπει να κοιτάξουμε είναι τα συστατικά των προιοντων και να μην έχει βλαβερές ουσίες.Οι βλαβερές ουσίες για την επιδερμίδα του μωρού είναι τα :Parabens,sulfates, SLS,Sles, Butylene Glycol, Coco Sulfate, Lauryl/Laureth, Phthalabe και συνθετικά αρώματα. Για αυτό να κοιτατε παντα τα συστατικά.

Εγώ απο την γέννηση της μικρής μου χρησιμοποιώ το 2 σε 1 αφρολουτρο/σαμπουάν απο την Chicco, 3,93€/500 ml εδώ.
Αυτή την περίοδο της χρησιμοποιώ το 2 σε 1 αφρολουτρο/σαμπουάν απο την Nature's Gate , το οποίο το έχω πάρει απο το Iherb , $5,47/532ml.
Εσείς ποιο προϊόν επιλέγετε για το μπάνιο του μωρού σας;
Καλη εβδομαδα!!!
Δέσποινα!!!

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Andrianna's Creations!!!

Η Αντριαννα είναι δημιουργός της σελιδας Andriannas Creations και Σπιτικες μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού by Andriana.
Λιγα λογια για την ίδια:
Είμαι η Ανδριάνα και είμαι καλλιτέχνης με δημιουργική τρέλα! Μη γελάτε, στα 42 μου αποφάσισα πως από Ιστορικός-Φιλόλογος θέλω γίνω οργανώτρια πάρτι και λίγο μετά πλέκτρια.. ή σχεδόν ταυτόχρονα; Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα, αλλά έτσι είναι οι καλλιτέχνες: λίγο τρελούτσικοι, λίγο εκκεντρικοί, λίγο απ' όλα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... το πλέξιμο με το βελονάκι (γιατί ξέρω και βελόνες, και κέντημα και λίγο ράψιμο) το έμαθα στα 10 μου χρόνια, από τη μαμά! Το άφησα να κοιμάται αρκετά χρόνια λόγω σπουδών και αφού έκανα οικογένεια και έμεινα στο σπίτι το ξανά έπιασα στα χέρια μου ως ψυχοθεραπεία. Κάνοντας δώρα εδώ κι εκεί, γιατί μου είχε γίνει κάτι σαν μανία, όλοι με παρότρυναν να τα πουλάω, γιατί ήταν πολύ καλά! Πες -πες πείστηκα και ενώ είχα ήδη ξεκινήσει να κάνω εδέσματα και γλυκά για catering, που το είχα ονομάσει “ΣΠΙΤΙΚΟ”, τα παρατάω, για να αφοσιωθώ στο πλέξιμο. Για πλάκα το καλοκαίρι του 2012 πήρα τα πρώτα μου ευρώ στο χέρι και είπα να το δοκιμάσω. Έτσι την επόμενη χρονιά προέκυψε η πρώτη σελίδα, η Πλεκτές Δημιουργίες Andriana's Creations . Όμως, επειδή παράλληλα και άτυπα ασχολούμουν και με μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού είπα να τα κάνω περισσότερο γνωστά στο ευρύ κοινό, δημιουργώντας τη δεύτερη μου σελίδα: Σπιτικες μαρμελαδες και γλυκα κουταλιού by Andriana. Από τον περασμένο Δεκέμβρη έχω και μια ομάδα για όλους τους λάτρεις των χειροποίητων που λέγεται: Η γωνιά του χειροποίητου . Ελπίζω να μη σας ζάλισα... Ένα μόνο έχω να πω: είμαι τρελά ερωτευμένη με τη δημιουργία!!!

-Ποτε καταλάβεις οτι πιάνουν τα χέρια σου?
Από πολύ νωρίς! αφού στα 10 ήξερα κιόλας βελονάκι!

-Και πόσες ώρες την μέρα έπλεκες όταν ξεκίνησες; Πότε, με ποια αφορμή, σκέφτηκες να ασχοληθείς με αυτό επαγγελματικά;
Δεν έχω μετρήσει σύνολο, όποτε μου το επιτρέπουν οι συνθήκες, γιατί ο χρόνος μοιράζεται μεταξύ οικογενειακών υποχρεώσεων.

-Οι τιμες σας που κυμαινονται?συμβαδιζουν με τα οικονομικα δεδομενα της εποχης?
Οι τιμές είναι αρκετά καλές και συμβαδίζουν με τα δεδομένα της εποχής. Άλλωστε είμαι κάτοικος αυτής της χώρας και γνωρίζω καλά την κατάσταση.

-Ειναι η μονη σου απασχοληση!μια τετοια χειροποιητη ενασχοληση επαγγελματικη εχει στις μερες μας χρηματικη ανταποκριση?
Είναι η μόνη μου απασχόληση, αλλά οι χρηματικές απολαβές αντιστοιχούν σε ημι-απασχόληση, παρότι με απασχολεί αρκετά μέσα στη μέρα...

-Φτιάχνεις και χειροποίητα γλυκά του κουταλιού,μπισκότα κτλ πως σου ήρθε η ιδέα για αυτά;
Τα γλυκά κουταλιού είναι στοιχείο της Ελληνικής παράδοσης και ως Ηπειρώτισσα τα γνωρίζω από πολύ μικρή, μια που παλιά δεν υπήρχε άλλο γλυκό στα σπίτια. Τα μπισκοτάκια τα ξεκίνησα γιατί ήθελα να μπορούν οι μαμάδες κυρίως να δίνουν στις διάφορες εκδηλώσεις (γεννητούρια, πάρτι, βαπτίσεις..) σπιτικά γλυκίσματα, χωρίς συντηρητικά και όλα αυτά τα πρόσθετα του εμπορίου που μπορεί καμιά φορά να μην κοστίζουν πολύ στην τσέπη, είναι επιβαρυντικά όμως για την υγεία των παιδιών.

-Η εμπνευση των κατασκευων σου απο που πηγαζει κυριως?
Τα πάντα είναι έμπνευση για μένα! Τα περισσότερα σχέδια τα έχω στο μυαλό μου, τα φαντάζομαι και τα υλοποιώ, γι' αυτό θεωρώ τον εαυτό μου περισσότερο καλλιτέχνη. Σπάνια ακολουθώ σχεδιαγράμματα και οδηγίες. Βλέπω και εμπνέομαι..







Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την Αντριάννα για την υπεροχή συνέντευξη!!! Καλη επιτυχία σε όλες σου τις χειροτεχνίες!!!
Καλό βράδυ!!!
Δέσποινα!!!

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!

     ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!


Η περίοδος της εγκυμοσύνης φυσιολογικα διαρκεί 40εβδομαδες απο την πρώτη ημέρα της τελευταία περιόδου!Η αλλαγή του μήνα γίνεται 10ημέρες μετα την ημερομηνία αυτή!Παραδειγμα 20Ιουλίου τελευταία περίοδος η αλλαγή του μήνα γίνεται καθε 30!Π.χ.για την 20Ιουλίου,30αυγούστου 1μηνών,30σεμπτεβρίου 2μηνών και παει λέγοντας.Ανεξαρτήτου ηλικίας της εγκύου και εξέλιξη της εγκυμοσύνης,καθε εγκυμονούσα είναι απαραίτητο να κανει καποιες εξετασεις και συγκεκριμενα καποιους υπερήχους!Ας τους δούμε αναλυτικα:

οι βασικοι υπερηχοι μιας εγκυμοσύνης:



•Υπερηχογραφημα 1ου τριμήνου:
Γίνεται μεταξύ της 6ης-11ης εβδομαδας για να εξακριβωθεί ο αριθμός εμβρύων,η θεση του εμβρύου και ειδικα εαν η εγκυμοσύνη είναι ενδομήτρια η εξωμήτρια,καθώς και ακόμα η ηλικία κύησης και η πιθανή ημερομηνία τοκετού!

•Υπερηχογραφημα αυχενικής διαφανειας:
Γίνεται μεταξύ της 11ης-14ης εβδομαδας για να γίνει ενημέρωση για τυχόν ανωμαλίες του εμβρύου και συγκεκριμένα για το σύνδρομο down!Αυτός ο υπέρηχος γίνεται σε συνδιασμό με μία εξέταση αίματος την PAPP-A για εκτίμηση γενετικών ανωμαλιών!(το φύλο του μωρού προσδιορίζεται κατα 75%)

•Υπερηχογραφημα β'επιπέδου:
Γίνεται μεταξύ της 20ης-22ης εβδομαδας για την εξέταση της αρτιμέλειας του εμβρύου,για την ανατομία του ελέγχονται όλα τα όργανα του,το αμνιακό υγρό,η θέση του πλακούντα,ο τραχηλος,ο ομφαλιος λώρος κ.α.πολλα βασικα που πρέπει να εξετασθούν!

•Υπερηχογραφημα doppler αγγείων:
Γίνεται μεταξύ 28ης-32ης εβδομαδας για την μέτρηση της ροής αίματος στα αγγεία του εμβρύου και του πλακούντα!(εξεταζεται η αναπτυξη του εμβρύου,το αμνιακό υγρό,το βαρος του και ο πλακούντας για τυχόν ανεπαρκεια!)

Αυτοί είναι οι βασικοί και απαραίτητοι υπέρηχοι σε μια εγκυμοσύνη που καθε γυναίκα πρέπει να κανει!Γενικα υπαρχουν καποιες εξετασεις που η εγκυμονούσα κανει στην αρχή της εγκυμοσύνης αλλα και καθε μήνα!

Οι εξετασεις ρουτίνας για καθε εγκυμονούσα μηνιαίως είναι:

•γενική αίματος
•γενική ούρων

Συνήθως καθε μήνα καθε γυναίκα κανει εξέταση αίματος για να βλέπει για τυχόν χαμηλό αιματοκρίτη,επίπεδα ασβεστίου και αιμοσφαιρίων και γενικα εαν όλα πηγαίνουν καλα και τι χρειαζεται απο βιταμίνες κλπ.Το ίδιο και με την εξέταση ούρων για τυχόν μολύνσεις και μικρόβια!Αυτα όμως που εξεταζονται στην πρώτη γενική αίματος και αναλόγως τα αποτελέσματα κρίνεται εαν θα επαναλαμβανονται μηνιαίως μέσω της εξέτασης αίματος είναι σίγουρα τα εξής:

•Τοξόπλασμα: παρασιτο απο τις ακαθαρσίες της γατας που εαν η γυναίκα δεν εχει αντισώματα θελει προσοχή στην υγειηνή και καθε μήνα έλεγχο αντισωματων!

•Ερυθρα: έλεγχος για αντισώματα κατα της ερυθρας,εαν δεν εχει αντισώματα μια εγκυμονούσα,πρεπει να αποφεύγεται η επαφη με ατομα με ερυθρα(π.χ.παιδια)Σε περίπτωση μόλυνσης στο 1ο τρίμηνο γίνεται διακοπη κύησης!Καθε μήνας ελεγχος!

•Ηπατίτιδες: εαν πασχει απο ηπατίτιδα η εγκυμονούσα,θελει προσοχη μην μεταφερθεί ο ιός στο εμβρυο!

Καλο ειναι στην αρχη της εγκυμοσύνης αλλα και προς τους τελευταιους μήνες να γινει καρδιολογικη εξεταση(ηλεκτροκαρδιογραφημα)απαραιτητα για ελεγχο!Επισης στις αρχες πρεπει να γινει μια καλλιεργεια κολπικού υγρού η οποια μπορει να επαναληφθεί τον 8 μήνα για τυχον μικροβια!

•Καμπυλη σακχαρου: εαν το πει ο γιατρος γινεται στο β'τριμηνο μεσω της γλυκόζης που πινει η εγκυμονούσα σε συνδιασμο με την εξεταση αιματος!εαν βεβαια σε εξετασεις αιματος νωριτερα ειχε βρεθει τυχον ανεβασμενο σακχαρο η εξεταση αυτη θα γινοταν πολυ πιο πριν και θα ειχαν δοθει και τα καταλληλα μετρα προσοχης ως προς την διατροφη κλπ.!.

Φυσικα ολα εξαρτωνται απο την πορεια της εγκυμοσύνης και τον γιατρο!Αυτα ηταν κατα βαση καποια απαραιτητα που καθε εγκυμονούσα πρεπει να γνωριζει!Να χαιρεστε καθε στιγμη της εγκυμοσύνης σας!

Κατια!




Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Διαγωνισμός με δώρο βραχιόλι "mama".

Καλημέρα μανουλες και Χρονια Πολλά σε όλες τις γυναίκες!!!
Ακόμη ένας διαγωνισμός ξεκινά σε συνεργασια με την σελιδα Με Στυλ και Φαντασία.
Ένας ή μια τυχερή θα κερδίσει ενα χειροποίητο βραχιόλι μακρά με "Mama".
Για να πάρετε μέρος συμπληρωστε την παρακατω φόρμα:

a Rafflecopter giveaway
Για να είναι εγκυρές οι συμμετοχές οι απαντήσεις πρέπει να γίνονται μέσα στον πίνακα.

O καθένας μπορεί να συμπληρώσει περισσότερες συμμετοχές συλλέγοντας πόντους για κάθε μια συμμετοχή!!! Απλά όσα περισσότερα τόσες μεγαλύτερες οι πιθανότητες να κερδίσετε!!!Σήμειωση: Αν κάποιο link δεν ανοίγει όταν το πατάτε, κάντε απλά αντιγραφή & επικόλληση τον κωδικό!

Το giveaway κλείνει στις 31 Μαρτιου 2015!
Ο νικητής θα είναι ένας!
Ευχαριστούμε πολύ!

Καλή τύχη σε όλους & όλες!!!

Ο διαγωνισμός γίνεται για διαφημιστικούς λόγους και για προώθηση του blog!

*** To δώρο είναι μια ευγενική προσφορά του Με Στυλ και Φαντασια και την ευχαριστούμε πολυ!
Το Facebook & λοιπές εταιρίες δεν έχουν καμμία σχέση με το διαγωνισμό μας!

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους όσους μας προβάλουν απο την σελίδα τους πως θα έχουν μια θέση στους χορηγούς του εκάστοτε διαγωνισμού που προβάλουν.
Καλή εβδομαδα!!!
Δέσποινα!!!

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Jenny's art!!!

Η Τζένη είναι δημιουργός της σελίδας Jenny's art.
Λιγα λογια για την ιδια:
Είμαι η Τζένη, 42 ετών, μαμά 2 αγοριών, του Γιάννη 11 και του Γιώργου 3. Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Γερμανία. Σπόυδασα Κοινωνιολογία, αλλά δυστυχώς δεν δούλεψα ποτέ επάνω στο αντικείμενο μου. Μέχρι πριν ένα χρόνο δούλευα σε μεγάλη τουριστική εταιρία σε θέση στελέχους. Λόγω των καταστάσεων όμως με την κρίση να χτυπά όλο και πιο δυνατά την πόρτα μας, πήρα και εγώ σειρά...Το είδα όμως πάρα πολύ θετικά, χάρηκα κιόλας! Είχε έρθει επιτέλους η στιγμή να ασχοληθώ με αυτό που πραγματικά αγαπώ!. Από το 2011 που γεννήθηκε ο μικρός μου, άρχισα δειλά δειλά να φτιάχνω κάποιες κατασκευές και να πειραματίζομαι με διάφορα υλικά. Όσο δούλευα στο γραφείο ήταν δύσκολα να τα προλαβαίνω όλα...ήμουν με 4-5 ώρες ύπνο...το αγαπούσα όμως, είχα ιδέες και όρεξη...έτσι συνέχισα...όταν απολύθηκα είπα μέσα μου: οκ! και τώρα θα δώσεις το 100% σου στο χειροποίητο....και προχωράω πολύ θετικά και βλέπω μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο που με έχει αγκαλιάσει πολύ θερμά.
Κανει υπεροχή δουλειά πραγματικα!!!( Το μαξιλαράκι αυτό το πήρα δώρο στην ανιψουλα μου που γεννήθηκε τον Γεναρη- δεν είναι γλυκά;-).

-Τζενη μεγαλη ποικιλια πραγματων στην σελιδα σου!Τι χειροποιητο μπορει να αναζητησει κανεις στις δημιουργιες σου?
Κυρίως διακοσμητικά για παιδικά δωμάτια. Αλλά όχι μόνο!

-Αναλαμβανεις και την δημιουργια δωρων σε παιδικα παρτυ,μπομπονιερες βαφτισεων κλπ.
Ναι, έχω ετοιμάσει ήδη πάρα πολλά δωράκια για παιδικά πάρτι και μπομπονιέρες. Πάντα βέβαια με βάση το θέμα που έχει επιλέξει ο καθένας.

-Η σελιδα "jenny's art"απευθυνεται μονο σε μικρους φιλους η και σε μεγαλα παιδια?
Αρχικά είχα ξεκινήσει να δημιουργώ για παιδιά...στην πορεία όμως μου ζητήθηκαν αρκετά πράγματα και για μεγαλύτερα "παιδιά".

-Τι χειροποιητα δωρακια μπορει να βρει καποιος στη σελιδα σου?
θα βρείτε κυρίως διακοσμητικά για τοίχο και πόρτα, για παιδικά δωμάτια. Τσόχινα διακοσμητικά, υφασμάτινα, καδράκια, πήλινα.

-Οι τιμες σας που κυμαινονται?συμβαδιζουν με τα οικονομικα δεδομενα της εποχης?
Οι τιμές κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια. Κατανοώ ότι οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση οικονομικά. Εκτιμώ ιδιαίτερα όμως που ο κόσμος, παρ΄όλες τις δυσκολίες, μας προσεγγίζει εμάς τους χειροτέχνες και αναζητά κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό. Προσπαθώ να εξυπηρετήσω όσο περισσότερο κόσμο γίνετε. Συνήθως ρωτάω και μέχρι πόσα χρήματα μπορεί και θέλει να διαθέσει, έτσι ώστε να μπορώ και εγώ να προτίνω κάτι αντίστοιχα.

-Καθε κομματι σας ειναι μοναδικο αφου απευθυνεται σε καποιο ξεχωριστο ατομο!εχετε ξεχωρισει καποια δικια σας δημιουργια μεχρι τωρα?
για μένα η πιο ξεχωριστή μου δημιουργία είναι το πορτραίτο του μικρού μου γιού....
-Ειναι η μονη σου απασχοληση!μια τετοια χειροποιητη ενασχοληση επαγγελματικη εχει στις μερες μας χρηματικη ανταποκριση?
εδώ και ένα χρόνο ασχολούμε αποκλειστηκά με τη χειροτεχνία. Σίγουρα δεν είναι μεγάλα τα κέρδη, αλλά το κάνω γιατί με γεμίζει σαν άνθρωπο, με ηρεμεί.

-Η εμπνευση των κατασκευων σου απο που πηγαζει κυριως?
Η έμπνευση μου είναι 100% ο μικρός μου γιος. Όταν ξαπλώνω δίπλα του τα βράδια για να κοιμηθεί και τον έχω αγκαλιά ηρεμώ, κλείνω τα μάτια μου και βλέπω εικόνες! Όλα αυτά που μου ζητάνε κάθομαι και τα φαντάζομαι. Έχει τύχει πολλές φορές να μην ξεκινήσω κάτι αμέσως αν δεν το "δω" στη φαντασία μου...μπορεί να περάσουν και 2 μήνες! Ευχτυχώς όλοι έχουν υπομονή!!! Σύμβουλοι μου είναι και οι δυο γιοι μου...ότι φτιάχνω τους το δείχνω. Αν το απορρίψουν....το ξεχνάω...δεν το βλέπει κανείς!

-Ενα ατομο μεγαλωμενο στη γερμανια,πως βιωνει την ζωη του σημερα στην ελλαδα?
Στην Ελλάδα ήρθα με το σύζυγο μου από επιλογή. Δεν το μετάνιωσα ούτε λεπτό, ακόμα και τώρα που δυσκόλεψαν τα πράγματα...αγαπώ τον ουρανό μας, τον ήλιο μας, τη θάλασσα μας....

-Επισης που θα ελεγες οτι εχει μεγαλυτερη αξια το χειροποιητο?στην ελλαδα η στο εξωτερικο?
Πάντα είχε αξία το χειροποίητο. Και εδώ και στο εξωτερικό. Απλά πιστεύω πως στη Ελλάδα δόθηκε λίγο παραπάνω αξία τα τελευταία χρόνια με την κρίση. Στη Γερμανία πάντως τα παιδιά έρχονται από πολύ νωρίς σε επαφή με το χειροποίητο. Θυμάμαι όταν πήγαινα στην πρώτη δημοτικού (πριν πολλά χρόνια δηλαδή) μάς μαθαίνανε διάφορες βελονιές...το έχω ακόμα αυτό το κομμάτι ύφασμα, μικρό και κάθε βελονιά είχε διαφορετικό χρώμα....





Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Τζένη για την υπεροχή κουβεντουλα που ειχαμε!!! Καλη συνέχεια σε οτι κανεις γλυκιά μου και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!
Καλη εβδομαδα!!!
Δέσποινα!!!

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Διαγωνισμος πάρτυ.Συμμετοχη #1!!!

Καλημέρα και καλό μήνα μανουλες!!! Θυμάστε τον διαγωνισμό με τα δικά σας πάρτυ; Αν όχι ριξτε μια ματια εδώ.
Η γλυκια μανούλα Ελένη Τ. μας έστειλε την δική της συμμετοχη με τα γενέθλια της κορουλας της.
Λιγα λογια απο εκείνη:
Τα γενέθλια της 6χρονης μοναχοκόρης μου είναι το πιο αγαπημένο και πιο πολυσυζητημένο γεγονός της χρονιάς και εννοείται πως κάθε χρόνο ανυπομονούμε να τα γιορτάσουμε.
Κύριο μέλημα μου είναι να το ευχαριστηθεί η μικρή μου Αθηνά και να περάσει όσο καλύτερα γίνεται. για αυτό προσπαθώ να το οργανώνουμε παρέα, γράφουμε μαζί τις προσκλήσεις, κάνουμε λίστα καλεσμένων, μαγειρεύουμε και στολίζουμε παρέα το σπίτι.
Οι φωτογραφίες είναι από τα πρώτα και τα τελευταία γενέθλιά μας που είναι στις 20 Δεκέμβρη, ήδη περιμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα!
Με αγάπη
Ελένη Τριάντου
Και μερικές φωτογραφιες :





Σε ευχαριστούμε πολύ Ελένη για την συμμετοχη σου και να χαίρεσαι την Αθηνουλα σου!!! Αν θέλετε και εσείς να συμμετεχετε δεν έχετε παρα να μας στείλετε λιγα λογια για το πάρτυ σας μαζί με μερικές φωτογραφιες απο το πάρτυ σας στο email μας thesmellofmommy@gmail.com
Καλό απόγευμα!!!
Δέσποινα!!!
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates